28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan milih kompas adhedhasar jarum nganggo nomer lawan elektronik?
Apa sampeyan milih kompas adhedhasar jarum nganggo nomer lawan elektronik?

Apa sampeyan milih kompas adhedhasar jarum nganggo nomer lawan elektronik?

email Email A:

Aku mesthi ora obyek menyang kompas digital. Dheweke gampang digunakake lan akurat banget (yen wis disetel kanthi bener kanggo nolak) mesthi wae. Lan rega bakal mudhun. Coghlan's Digital Screen Compass (coghlans.com), adol amung $ 28. Kompas gaya gaya tangan pergele, kayata Watchx Digital Compassition Digital Compass Watch, adol udakara $ 60.

Watchx Compassition Digital Watch Timex

Expedition Digital Compass Watch

Nanging banjur ana masalah linuwih. Coghlan ujar manawa kompas layar Big nduweni umur baterei rong taun nganggo normal, tegese kemungkinan batere mati nalika sampeyan nggunakake panggunaan sithik banget (saliyane sampeyan bisa nggawa ganti raga). Nanging iki piranti elektronik, lan bab-bab sing ala bisa kedadeyan. Dadi kenapa njupuk kesempatan? Kompas non-digital rame, lan meh ora ana bukti-bukti. Lan prinsip pancene padha. Nggunakake ora luwih angel tinimbang nggunakake model digital amarga sampeyan isih butuh katrampilan sing padha.

Saiki, aku bakal ujar manawa unit GPS rada beda. Kanthi GPS kayata Garmin eTrex ($ 106; garmin.com), sampeyan bisa menehi tandha panggonan sing pengin sampeyan bali - camp sampeyan, umpamane, yen ana wedhok utawa cuaca sing ala iku ancaman nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku utawa munggah gunung .Aku bisa ndeleng sawetara kaluwihan sing nyata. Nanging sampeyan isih duwe masalah keandalan sing padha. Unit kasebut bisa ngilangi utawa baterei bisa mati (luwih akeh ana résiko GPS, sing bisa diobong nganti ora sedina). Dadi, mula aku pengin menehi kompas sing kapenuhan Cairan minangka piranti serep, yen golek dalan sampeyan bener-bener penting.

Dadi, kanthi gampang entuk kompas digital. Nanging gawe serep kaya Silva Ranger sing dicoba lan bener ($ 55). Lan, tuku salinan Peta Bunder Metu lan Handbook Kompas ($ 14; amazon.com). Apa wae sing digunakake kanggo navigasi, sikat ing dhasar kudu digunakke.

Gear Guy lapuran saka Pengecer ruangan musim sejuk 2007, gearapalooza rong taun ing Salt Lake City. Priksa bagian ndhuwur kanggo gear sing bisa ditonton ing 2007.

Tags: Elektronik Petualangan, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca