20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku nambah motor sadurunge duwe gunung utawa entuk merek anyar?
Apa aku nambah motor sadurunge duwe gunung utawa entuk merek anyar?

Apa aku nambah motor sadurunge duwe gunung utawa entuk merek anyar?

email Email A:Asring, sepeda lawas bisa mlaku kanthi apik. Sepeda dalan utama, sing dakwiwiti limang taun, yaiku Eddy Merckx baja sing ing tanggal lan bahan desain wis puluhan taun. Dadi Nishiki sampeyan, sing bisa uga duwe pigura baja baja sing gampang, bisa ditambah kanthi gampang. Nambah garpu ngarep penundaan, mungkin sawetara peralihan anyar, lan ing sangisore $ 500, sampeyan entuk mancal singletrack sing nembe bisa.

Ing sisih liya, teknologi sepedha gunung terus maju wiwit taun 1994, lan rega regane banget (amarga umume ing overcapacity ing industri), sampeyan bisa uga seneng-seneng diwiwiti. Sampeyan bisa uga malah bisa adol Nishiki kanthi rega $ 100 utawa $ 150, lan ngirit biaya.

Pembaca reguler bakal ngerti yen nalika aku ora ngilangi sepedha penundaan dual, kanggo umume wong nganggep luwih akeh mancal tinimbang sing perlu lan supaya suspensi mburi nambah biaya lan bobote. Hardtails tuku apik, nindakake kanthi apik, lan bisa diowahi kanthi gampang kanggo nambah kiriman kursi penundaan kanggo kinerja sing meh rong-dualie. Kajaba iku, kanthi rega $ 1,000, sampeyan bisa entuk sawetara sepedaan apik banget. Tuladhane: Marin Eldridge Grade ($ 1,000), sing nduwe pigura baja super lancar, garpu ngarep Mars sing nganggo ramping, lan komponen Shimano XT lan Deore sing lancar. Conto liyane: Raleigh's M600, mung $ 780 kanggo pigura aluminium sing entheng, lan uga kalebu rem cakram. Yen pengin, sampeyan bisa uga nggunakake penundaan dual kanggo sangisoré grand lan entuk mancal sing cukup apik, kayata K2 Bumpy Monkey (OK, udakara $ 1,200, goleki adol). Nanging dibandhingake, ujar, klompok komponen Eldridge Grade ora cukup apik, lan sepedha bobote luwih saka loro nganti telung kilogram.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca