22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku kabeh kudu garing kemahku?
Apa aku kabeh kudu garing kemahku?

Apa aku kabeh kudu garing kemahku?

email Email A:Mbok menawa ora ing srengenge - nanging ngeringake kemah iku pancen bener banget. Sanajan disimpen ing kanthong sing ambegan, tenda lembab apike cengkeh. Lan sing paling ala - mildew weakening material, lan mesthi mambu.

Aku ora bakal nyandhang ing srengenge amarga bisa uga nyebabake karusakan. Radiasi UV yaiku pembunuhan nylon, lan bisa nyebabake kain dadi gedhe banget. Gigi digawe supaya bisa digunakake ing njaban ruangan, mesthine ora ana sing bisa dielingi. Nanging tetep cahya srengenge menyang minimal sing cukup bakal nambah umur panjang kémah.

Uga aja nyoba canggih lan nyemplungake tenda dadi pengering. Iki bakal nyebabake lapisan lapisan anti banyu - yaiku lapisan, ora bagean saka kain - kanggo kulit kaya kulit. Lan sing paling ala. Ala banget.

Saranku: Tutup ing papan sing garing lan iyub-iyub sawetara dina sawise udan. Nguripake kaping pirang-pirang supaya kabeh bihune lan kren kasebut garing. Banjur, simpen ing papan sing garing, ing katun utawa sawetara liyane saka karung simpenan sing apik. Aja dilebokake ing tas cilik tenda teka --- nggunakake mung nalika hiking utawa sepedha.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca