28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • David Attenborough Ora tresna maneh
David Attenborough Ora tresna maneh

David Attenborough Ora tresna maneh

Mesthine sampeyan wis kenal karo David Attenborough, naturalis BBC sing dituduh madu sing disajikake yaiku mbah kita.

Nanging sejatine, David Attenborough ora nuduhake rasa nyenengake kanggo para pamirsa. Ing wawancara anyar karo Radio Times, umur 86 taun nyatakake sawetara raos sing kuwat babagan apa sing dikira perlu kanggo nyimpen planet:

Kita minangka pageblug ing Bumi. Teka ing omah kanggo roost ing sabanjure 50 taun utawa luwih. Iku ora mung owah-owahan iklim; papan sing luwih jero, papan kanggo tuwuh panganan kanggo gerombolan gedhe iki. Utawa, kita mbatesi paningkatan populasi utawa jagad alami bakal ditindakake kanggo kita, lan jagad alami saiki ditindakake kanggo kita.

Kanggo ngumbah dosis realita saka tutuk, ujare papa Attenborough ujar "boo!" menyang sloth:

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca