26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Kita Ora Ana Operating
Kita Ora Ana Operating

Kita Ora Ana Operating

Mangkene kedadeyan aneh sing ditindakake sawetara minggu kepungkur: Aku metu saka omahku nganggo sandhangan, nganggo paket lan amplop pangantenan, lan mlayu menyang kantor pos paling cedhak sawetara mil. Aku mlaku-mlaku, ngeculake bungkusan, mlaku maneh, lan mlayu patang mil liyane sadurunge aku mulih. Banget prasaja, nanging aku rumangsa kaya genius, kaya ngleksanani akeh tugas karo tugas kantor, mateni loro manuk nganggo siji watu (masang bapak guyon babagan "nglakokake tugas" ing kene).

Aku nindakaken sapisan-kaping iki: Aku sejatine mbukak ing endi wae kanggo nindakake barang kajaba mung mbukak. Kantor pos, ATM, utawa toko Grosir kanggo ngetrapake prekara siji sing dak kirimake ing omah. Nanging umume, kaya wong liya sing padha mlayu, aku ora mbukak.

Aku miwiti lan mungkasi kendharaan ing papan sing padha: omah, utawa mobilku sing diparkir ing dalan trotoar. Aku mlaku-mlaku nganti pirang-pirang jam, kadhang-kadhang, lan nalika rampung, aku wis ngobong atusan utawa ewu kalori, lan aku mungkasi persis ing ngendi aku miwiti, kajaba srengenge wis pindhah sawetara derajat ing langit lan suhu wis diganti . Sawetara minggu kepungkur, aku mlaku-mlaku ngubengi taman cedhak omahku, wolung puteran, ngliwati klompok wong sing padha lungguh ing suket, sing giliran terus ngadeg tandha karton njaluk kirim motor kanggo menehi ganti motor lan panganan. Akeh wong sing ujar yen aku "produktif" lan ora ana, nanging saben-saben dakwenehi, aku mikir, "Wong-wong kasebut kudu mikir yen aku dadi bodho lengkap, lan pancen bener. Iku 89 derajat metu kene. " Ing wektu sing wis saya mlaku, dheweke bisa nggawe sawetara dolar. Aku nuli dolar nol. Yen sampeyan duwe faktor ing blok energi aku mangan nalika mlaku lan susutake sepatu sing daklakoni, mula aku bakal kelangan dhuwit.

Nalika aku mulih saka mlayu, asuku ngucapake aku, buntut wagging, lan, dadi asu, ora yakin manawa aku wis ilang 30 menit utawa jam setengah setengah, utawa yen aku wis mlaku telung mil utawa 26 mil. Kanggo asu, lan tenan, kanggo masyarakat liyane sing aku manggon, saestu ora dadi masalah yen aku wis mlayu. Kanggo kabeh asu aku ngerti, aku bisa nyebar mulut ing halaman ngarep 20 menit sadurunge aku mlebu ing lawang, utawa bisa uga mung ngadeg ing njaba mikir babagan arep njupuk dheweke. Kanggo dheweke, lan saestu, ing rencana sing apik, aku ora bakal ana ing endi wae.

Mangkene kartun babagan mlaku:

BwXHzLqhKXC

Aku dudu nihilist, Aku ora mikir. Kanggo aku, ora ana gunane kanggo kabeh iki, utawa paling sithik sawetara mupangat, kaya kemampuan kanggo mangan luwih akeh pizza lan ora ngrebut bobote lan bobote wektu kanthi sengaja dudu ndeleng layar komputer utawa telpon. Nanging sampeyan kudu ngakoni, wis akeh lelungan. Miturut log Strava saya, kanthi kabeh mil sing ora bakal saya lakoni ing taun iki, aku wis bisa ninggalake omah ing Denver tanggal 1 Januari lan aku wis meh tekan Washington D.C. Nanging ing kene, ana ing omah.

Aku nggunakake aplikasi kanggo nglacak, liwat sistem komunikasi satelit sing rumit, sepira ora bakal daklakoni ing endi wae. Aku nindakake iki kanggo nglacak kanthi siap (utawa ora siap) aku bakal melu balapan mbesuk, acara sing bakal aku kumpul karo puluhan utawa ewu wong sing ora bakal mlaku, kanthi teoritis kanthi cepet.

Kabeh pelari kasebut, uga jutaan wong ing saindenging jagad iki ndadekake prioritas ing sajroning urip. Kanggo nggawe wektu kanggo mlaku, umume kita nindakake langkah-langkah supaya luwih akeh urip kanthi efisien: trabasan, teknik, aplikasi, lan panemuan sing njamin kita bakal duwe sawetara jam saben minggu kanthi gratis supaya kita bisa mlaku lan ora, ujar , nggawe roti saka kayu bakar utawa ngrokok. Banjur kita mlayu, ora kanggo njaluk saka Point A menyang Point B, nanging saka Point A bali menyang Point A.

Kanthi objektif, kita wis kesah ora ana. Nanging aku terus mlayu, amarga aku rumangsa wis tekan papan liya.

Buku anyar Brendan Leonard, Woh Ora Ngrawat Masalah Sampeyan: Jeruk Ngrengkel ing alas saka Semi-Rad.com, yaiku metu saiki.

Tags: Running, Denver, Sepatu Ngaji, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca