26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DiCaprio, Bay kanggo nggawe Film Bike Rwanda
DiCaprio, Bay kanggo nggawe Film Bike Rwanda

DiCaprio, Bay kanggo nggawe Film Bike Rwanda

Aktor Leondaro DiCaprio lan sutradara blockbuster Michael Bay gabung karo pasukan kanggo ngasilake film babagan tim bal-balan nasional Rwandan, Wektu kacarita Kamis

Proyek Paramount sing ora judhul durung duwe skrip lan bakal digawe magepokan karo Appian Way Productions and Bay Films DiCaprio. DiCaprio ora duwe rencana kanggo bintang, lan Bay ora duwe rencana kanggo ngarahake film kasebut.

Miturut Wektu, film kasebut fokus ing Jacques "Jock" Boyer, wong Amerika pertama sing balapan ing Tour de France, sing ngembangake Team Rwanda lan nemokake panebusan pribadi ing negara kasebut sawise kedadeyan pembunuhan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca