26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Bisa Ryan Zinke Kélangan Aktivitas?
Bisa Ryan Zinke Kélangan Aktivitas?

Bisa Ryan Zinke Kélangan Aktivitas?

Ryan Zinke pisanan 13 wulan minangka sekretaris interior - wektu sing diselehake dening investigasi babagan tumindak lan mbuwang dhuwit mbayar pajak - dirampungake ing penyelidikan internal sing anyar. Tanggal 10 April, Kantor Inspektur Jenderal Dalam Negeri (OIG) ditanggepi laporan ing Reinkignment cepet Zinke 27 karyawan karir, sing akeh kerja ilmu iklim lan konservasi, lan nomer ora pati cetho Wong Amerika Pribumi. Gerakan kasebut diarani motivasi politik lan ora ilegal dening sawetara.Nanging, penyidik ​​OIG ora bisa nggawe tekad kaya ngono, amarga tim reassignment "ora nyathet rencana utawa alesan sing digunakake." Intine, jabatane tetep nggawe barang-barang sing ora apik.

Temuan laporan kasebut selaras karo kepiye caraneZinke wis mbukak departemen kasebut. Bola-bali, keputusane wis digawe kanthi bergegas kanthi input utawa transparansi publik. Rampungake rencana dadakan kanggo nyusun 70,000 karyawan, utawa mbuwang wilayah pengeboran pesisir- Pengadilan sing ngganggu konservatif lan progresif.

James G. Watt minangka sekretaris interior pungkasan sing ngasilake kontroversi akeh banget - lan dheweke ilang kerja. Nanging iku mung sawise dheweke dadi tanggung jawab politik kanggo Ronald Reagan. Telung puluh lima taun sawisé, ing administrasi dadi kontroversi lan miturut presiden sing ora peduli karo profesionalisme tradisional, kayane Zinke bisa nindakake apa wae sing dikarepake.

Dibandhingake karo Watt, sekretaris sing ngladeni Reagan, Zinke wis nindakake luwih akeh supaya bisa nyambut gawe.

Coba maneh laporan OIG liyane sing dirilis ing wulan iki, babagan Zinke kanggo penawaran pesawat charter. Penyidik ​​njajah perjalanan ing wulan Juni 2017, nalika ngunjungi tim hoki Emas Knights lan menehi apa sing didhawuhi DOI minangka "jinis ujaran inspirasi, sing bakal diwenehake pelatih." Masalah kasebut yaiku Zinke ngisi pajeg $ 12,375 kanggo charter penerbangan saka Las Vegas menyang Montana sawise pidato kasebut, sing ora ujar manawa nyebutake Interior, miturut laporan kasebut.Temene tim hoki uga wis ngatur supaya bisa ngrancang rembugan supaya bisa menehi buku penerbangan komersial. minangka salah sawijining kedadeyan sing padha karo petugas komisi kabupaten, sanajan OIG nemokake manawa penjelajah menehi penampilan sawise rencana dirampungake.

Ora ana laporan OIG, kemungkinan bakal tumindak tumindak disiplin. Nanging dheweke nyedhiyakake jendhela dadi prioritas Zinke. Tim hoki kasebut Zinke ngomong karo William Foley II, miliarder sing nyumbang kanggo kongres kampanye Zinke, lan wicara Zinke, miturut laporan OIG, kabeh wektu dheweke dadi SEAL Angkatan Laut. Nanging, Daniel Jorjani, pengacara urusan interior, ngandhani para penyidik ​​acara kasebut "salaras karo prioritas DOI." Perjalanan kasebut, sing dibiayai dening dolar pembayar pajak, yaiku "sepuluh ewu persen netepi" karo misi interior, ujare.

DOI katon gampang ujar yen mbiyantu para penderma lan nggayuh kaluwihan saka karir Zinke's Navy minangka prioritas departemen. (Ana spekulasi Zinke bakal bedhil kantor sing luwih dhuwur Ing wektu sing cedhak.) Kanthi cara, luwih akeh padha. Zinke wis nedahake dheweke duwe kepentingan pribadi liwat komentar umum nalika teka ing dharatan, lan prioritas departemen dheweke luwih akeh dienggo lan dijogo karo konservasi.

Yen taun kepungkur ana indikasi, laporan OIG paling anyar bakal nyebabake paling ora luwih apik tinimbang Zinke. Kanggo siji, mesthi ana skandal sing gegandhengan karo Trump sing nyedhot oksigen luwih akeh ing Washington. Liyane, Scott Pruitt mungkin nampa diskusi luwih akeh ing Kantor Oval tinimbang Zinke. Kayata keselisahan babagan Zinke lan Trump kedadeyan pengecualian cepet Florida saka proposal pengeboran luar negeri Zinke, nanging mengko dicethakake manawa Gedung Putih orchestrated stunt kanggo menehi menang menyang Gubernur Rick Scott, sawijining pendukung Trump sing suwe sing bakal mlaku ing Senat.

Dibandhingake karo Watt, sekretaris sing ngladeni Reagan, Zinke wis nindakake luwih akeh sing bisa nggayuh pakaryane kaya dene karyane mbuwang kantor, liburan kanthi detail keamanan, panggunaan alamat e-mail pribadi, pitakonan umum babagan kesetiaan staf, perawatan saka minoritaspara wanita, obsesi karo panji, potensial censorship ilmu, lan kontras kanggo macem-macem.

Loro agensi pemerintah liyane ujar manawa bakal neliti perjalanan lan reassignment Zinke. Nanging kajaba wong-wong sing wis nyathet prilaku ilegal, mula mbayangake Zinke bakal entuk boot.

Tags: Politik, Konservasi, Ilmu, Florida, Montana, Washington, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca