26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Diana Nyad Terus Sawise Nggawe Hurricane
Diana Nyad Terus Sawise Nggawe Hurricane

Diana Nyad Terus Sawise Nggawe Hurricane

Sawise badai kasar ing wayah awan Minggu, perenang banyu mbukak, Diana Nyad lagi obah menyang tujuane dadi wong pisanan kanggo nglangi saka Kuba menyang Florida tanpa kandhang hiu. Iki nyoba kaping papat Nyad ing nglangi 103 mil, sing dijadwalake kanggo ngrampungake dina Selasa. Kru 50-an Nyad ngupayakake manawa nglatih para perenang, sing wis ngalami jellyfish ing gulu lan rai, saliyane tandhing karo badai Minggu. "Ing wengi pisanan kita wis wengi atos, '' ujare Mark Sollinger, ketua operasi kanggo kru dhukungan Nyad. "Ana sing ora katon saiki luwih apik." Nyad, sing bakal dadi 63 ing dina Rebo, wis nggawe rong upaya sing gagal wiwit musim panas pungkasan.

Liwat Washington Post

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca