26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Discovery Bathi 'Paket Proyek'
Discovery Bathi 'Paket Proyek'

Discovery Bathi 'Paket Proyek'

Sawise jangka panjang lan sukses, Discovery Channel wis mbatalake Lowongan Kerja, acara Brian Stelter ing New York Times disebut "pendhudhuk kanggo jinis televisi kasunyatan kerja sing saiki wis ngrambah nganggo kabel." Mike Rowe, nitahake pertunjukan, produser eksekutif, lan host wiwit taun 2003, ngumumake warta kasebut ing potongan ing Kirim Huffington. "Pekerjaan Kotor minangka acara pribadi, lan angel kanggo mbayangake masa depan sing ora kalebu tandhing sing njeblug, ular berbisa, salah laku ing peternakan kewan, lan panganan saka saben spesies," dheweke nulis, kanthi nyathet yen dheweke diwenehi kabar sawetara minggu kepungkur, nanging butuh wektu kanggo ngolah sadurunge mbukak umum.

Liwat New York Times

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca