22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Delta Penerbangan roti lapis jarum jarum
Delta Penerbangan roti lapis jarum jarum

Delta Penerbangan roti lapis jarum jarum

Penumpang maskapai penerbangan Delta, James Tonges, sing mlebu sandwich ing pesawat sing jarum jarum dawa inci minggu iki, wis diselehake ing obat antiretroviral Truvada, digunakake kanggo perawatan HIV. "Amarga iki tusuk ing ndhuwur tutuk, aku kudu ditrapake obat-obatan, lan kita nunggu kanggo ndeleng apa ana jinis bahan ing jarum," ujare Tonges. patang penerbangan Delta sing nemokake jarum jahit ing roti lapis kasebut. Kabeh sandwic sing diisi jarum disiapake dening Gate Gourmet ing bandara Schiphol ing Walanda. Perusahaan iki makaryakke ing 28 negara sing nglayani luwih saka 300 yuta penumpang saben taun. FBI saiki nyelidiki kedadeyan kasebut minangka kasus pidana.

LiwatWarta ABC

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca