29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Petugas Denali Nolak Zona Liputan Wolf
Petugas Denali Nolak Zona Liputan Wolf

Petugas Denali Nolak Zona Liputan Wolf

Papan Game Badan Alaska nolak panyuwunan kanggo nggawe zona ora mburu langsung ing sekitar Taman Nasional Denali kanggo nglindhungi populasi serigala sawise asu ajag kepethuk kanthi fatal awal taun iki. Sajrone udakara sewu, zona buffer ing jarak 122 mil nglindhungi serigala Denali sing nyasar saka wates taman. Penasehat zona penyangga prihatin manawa populasi serigala Denali paling murah ing taun-taun lan gagal ngasilake anak-anak mangsa ing musim kepungkur. Sanajan ana dorongan saka konservisialis, enem saka pitu anggota milih ora milih rapat darurat kanggo ngasilake zona buffer ing taman iki. "Wirang yen klompok cilik gubernatorial diidini ditemtokake - ing mburi lawang sing ditutup lan ora ana input publik - nasib sumber daya nasional sing kaya ngono," ujare Tina Brown, presiden Alliance Wildlife Alliance.

Liwat Los Angeles Times

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca