29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa kompor-gas komppresi dadi kompor putih-gas?
Apa kompor-gas komppresi dadi kompor putih-gas?

Apa kompor-gas komppresi dadi kompor putih-gas?

email Email A:

Sawetara ujar yen kanca sampeyan bener. Urut saka. Minangka aturan umum jempol, kompor sing nggunakake canan / propane canisters kurang saka kompor gas. Dheweke luwih gampang konstruksi lan ora butuh garis bahan bakar, pompa, lan liya-liyane. Contone, kompor WhisperLite Shaker sing paling populer ($ 70; msrcorp.com), model nganggo gas putih, bobote 13,12 auns tanpa botol bahan bakar. Pocket Roket ($ 40) perusahaan sing padha-bahan bakar kasebut bobot 3.2 aun.

Roket MSR Pocket

Roket MSR Pocket

Kanggo lelungan cendhak, yen sampeyan mbuwang salah siji canister bahan bakar, sampeyan wis siyap meh kabeh luwih entheng tinimbang nggawa kompor bahan bakar, botol bahan bakar, lan bahan bakar. Iki entuk luwih rumit ing perjalanan sing luwih dawa, nanging. Roket Pocket ngombe banyu kurang sethithik saben wolung ons bahan bakar tinimbang WhisperLite. Dadi, kanggo lelungan dawa bakal WhisperLite, dadi kompor sing luwih entheng. Aku ora bisa ujar apa titik kasebut - gumantung saka kebiasaan masak lan apa sampeyan kudu nyirep salju. Aku uga rumangsa manawa kompor canister-fuel kena pengaruh paukuman amarga ora bisa ngemot beban bahan bakar. Sampeyan bisa nggunakake siji canister, utawa loro utawa telu, lan liya-liyane nganggo gas putih sampeyan bisa luwih tepat lan ngukur bahan bakar kanthi ons cairan.

Kanggo aku, aku ujar manawa lelungan kaping lima dina utawa luwih sithik bakal luwih entheng karo kompor canister. Luwih saka, aku bakal njupuk bahan bakar cair. Kompor sing efisien hiper kayata Sistem Memasak Jetboil ($ 90; jetboil.com) bakal nambah titik dagang maneh sajrone limang dina. Kekurangan kasebut yaiku kompor sing mung nggodhok, sing ora nyata "masak", sanajan bubar nerbitke lampiran goreng ($ 50) kanggo nglawan masalah iki.

Keuntungan keandalan? Ya, aku kepengin percaya yen kompor canister luwih dipercaya. Dheweke duwe bagian sing luwih sithik, ora ana pompa sing bisa mecah, lan kontrol kualitas sing luwih apik ing bahan bakar. Apa dheweke ngobong luwih panas ing papan sing paling dhuwur? Pancen ora. Kompor Canister MUCH apik ing arena iki sajrone dekade kepungkur, nanging kanggo cuaca sing adhem (ngisor 10F) lan ing ndhuwur 10,000 kaki utawa luwih, aku rumangsa kompor bahan bakar cair tetep dadi pilihan sing jelas.

Supaya sampeyan pindhah. Kuwi urip - ora ana jawaban sing jelas.

Tags: Stoves Canister, Soto-Bahan Bahan Bakar, Takona Artikel Pakar, Pucuk

Share Karo Kanca-Kanca