25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Lair kanthi Drone
Lair kanthi Drone

Lair kanthi Drone

AmazonPendhiri, Jeff Bezos, ngumumake Minggu wengi ing 60 Menit manawa program pangiriman drone ana kanggo karya raksasa web. Wis direncanakake Perdana Air, ide yaiku duwe helikopter sing durung ana cilik sing mabur sakwijine ngirim bungkusan menyang doorstep sampeyan sajrone 30 menit saka sampeyan tuku. "Aku ngerti iki katon kaya fiksi ilmiah," ujare Bezos. "Ora."

Sanajan Amazon misale jek duwe teknologi siap kanggo ngilangi, bisa uga ana rong utawa luwih taun sadurunge peraturan kanggo drone wis ana, laporan New York Times.Komplikasi sing jelas muncul babagan logistik, F.A.A. peraturan, nyolong, lan drone landing ing wilayah sing rame. "Sisih angel ing kene nglebokake kabeh keluwih-luwih, kabeh linuwih, kabeh sistem sing kudu sampeyan ucapake, 'Delengen, prekara iki ora bisa dideleng ing wong liya nalika lagi mlaku-mlaku sekitar," ujare Bezos 60 Menit.

Drones wis disetujoni kanggo nggunakake komersial ing awal taun 2012, nanging akeh sing nggunakake teknologi, sing digunakake kanggo pengawasan, laporan Ing Times. Pesawat udara cilik sing ora dikepengini entuk popularitas kanggo akeh panggunaan; wartawan malah drone mabur menyang lokasi sing angel diakses, kayata area sing rusak Taufan Haiyan.

Pengin siji? Deleng pandhuan hadiah percutian kanggo DJI Phantom Aerial UAV Drone.


Tags:

Share Karo Kanca-Kanca