20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Wingking Emas Digiulian ing Champs climbing Mountain
Wingking Emas Digiulian ing Champs climbing Mountain

Wingking Emas Digiulian ing Champs climbing Mountain

Sasha Digiulian Amérika menang medali emas sakabèhé ing juara donya pendakian ing Arco, Italia, akhir minggu iki. Digiulian, 18 taun, minangka salah sawijining anggota nom-noman A.S. lan saiki ditingkat ing 23th ing dunya. Dheweke maju menyang finansial ing acara sing ana ing bouldering lan timbal, njupuk salaka ing bouldering. Ing final timbal, Digiulian lan kabeh dadi salah sawijining finalis liyane, juara timbal Angela Eiter, ambruk nalika nyoba gerakan dinamis sing ganas aturake rong pertiga saka rute kasebut. Boten kados acara watu, timbal, utawa roped, acara dijangkau miturut tangan sing paling dhuwur tekane pendaki. Skor sakabèhé minangka kombinasi kemasan pendaki ing loro acara kasebut, ditambah karo acara katelu, kanthi cepet kenaikan. Kamenangan kasebut minangka prestasi sing nggumunake kanggo Digiulian, amarga ora ana sing menang ing finansial Amerika. Ing sisih pria, Adam Ondra menang judhul sakabehe sawise njupuk paling kaping telu lan kaping pindho ing gedhung, pungkasane paling apik wiwit njupuk perak ing bouldering sajrone penampilan pertama ing juara dunia ing taun 2009.

Waca Liyane ing Climbing.com

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca