29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa boots karo tungkak terpadu mbantu lukisan?
Apa boots karo tungkak terpadu mbantu lukisan?

Apa boots karo tungkak terpadu mbantu lukisan?

email Email A:Aku ngerti manawa saiki lagi wae lagi ngantem menyang pasar, mula ora ana sing bener-bener kasempatan kanggo nyoba. Nanging review awal saka sawetara panguji wis positif, lan konsep kasebut mesthi entuk daya tarik.

Verteks


Apa konsep? Intine, nggunakake bahan anyar lan teknik nggawe boot kanggo nggawe lampu sing ringan lan nyaman sing duwe dhukungan (luwih utawa luwih) tinimbang boot gedhe. Khususé, boots Lowa sing nggunakake sistem Biomex dirancang kanggo omah-omah dhukungan saka "cuffs" tungkak plastik kanthi desain sing nyempurnakake sikil supaya luwih becik mbosenake nalika sampeyan (ora bisa) ngetren. Boots sing nganggo pendekatan iki kanggo nyegah sentuhan tungkak, kaya rem ing mobil sing apik bakal ngalangi sampeyan menyang kendaraan ing ngarep sampeyan. Beda karo nyoba nyekeli tungkak ing sakiwa tengene wiwit muter. Lan target sing meh mokal = - nalika hiker wiwit tiwas, ora ana lembu ing Montana kanggo nylametake dheweke.

Saiki, Lowa wis nggabungake desain iki menyang boot sing diarani Vertex ($ 225; www.lowaboots.com). Iku boot backpacking / trekking sing tujuane kanggo hiking off-track kanthi beban moderat (nganti 30 pon). Aku ngarepake yen konsumen nampa Vertex, sampeyan bakal weruh Lowa mbangun sistem Biomex menyang boots liyane.

Muga-muga padha ditindakake. Sawetara taun kepungkur, Salomon nyoba apa-apa sing padha karo garis boots sing diarani seri Petualangan. Boots kasebut yaiku boots gedhe. Nanging dheweke katon aneh amarga panrima pelanggan kurang lan pungkasane ditolak kanggo cocog karo gaya tradisional tradisional, nanging kurang inovatif.

Oalah, sampeyan lan aku ing prau sing padha. Aku kerep nganggo tungkak dhewe. Apa boot Lowa bakal dadi kabutuhan siji? Dadi jujur, mungkin ora, paling ora, aku bakal nesu. Nanging, aku ngira yen magepokan karo tungkak tungkak, bakal nyuda resiko cedera liyane, dibandhingake karo boot "normal" sing dipakai nganggo tali tungkak. Dadi mesthi digoleki.

Muga-muga bisa nggarap barang kasebut ing awal musim semi iki, lan bakal menehi laporan sanalika aku.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca