25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Lance Armstrong Gampang Menehi Kamenangan Sah Kejahatan?
Apa Lance Armstrong Gampang Menehi Kamenangan Sah Kejahatan?

Apa Lance Armstrong Gampang Menehi Kamenangan Sah Kejahatan?

Nanging bab liyane ing saga legal Lance Armstrong bubar rampung. Nanging, yen sampeyan ngarep-arep karo dalane crita sing ringkes, kaya kabeh perkara ing Armstrong lan subjek doping ing olahraga profesional, ora ana sing ditemokake.

Ing dina Selasa, Hakim A.S. Christopher R. Cooper mbuwang sawetara tuntutan kasebut marang Armstrong lan kanca. Tuntutan liyane nglawan Armstrong isih tetep, nanging ora ana tembung resmi babagan pengurangan biaya sing tegese bisa uga mbayari pungkasan pamrentah lan Landis.

Garis ngisor: kasus nglawan Armstrong adoh, nanging kene sawetara titik anyar sing kudu ngerti.

# 1. Ing Kasile, Sampeyan Seneng Sawise Oprah ...

Iki rekap. Ing wulan Juni 2010, Floyd Landis, mantan kancane Armstrong, ngajokake tuntutan hukum marang Armstrong, direktur tim, perusahaan nyekel tim, lan sawetara tilas pamilik tim kasebut.

Undhang-undhang Tuntutan Kesalahan ing Amerika Serikat ngidini sampeyan, kula, lan Floyd, kanggo nuntut atas jenenge pamrentah A.S. yen kita percaya ana wong sing nolak pamrentah. Landis ujar manawa, kanthi nggambar menyang kabeh pitung kamenangan Tur de France lan terus-terusan nutupi hubungane, Armstrong nglanggar syarat perjanjian sponsor karo A.S. lan, yen nyalahake pamrentah federal.

# 2. Mangkene Apa sing Disebut Floyd Landis saka Deal

Dendam minangka bagean motivasi Landis. Miturut Landis, Armstrong nuli ngrasakake, yen ngerti yen Floyd bakal ninggalake rangking Pos kanggo mimpin Tim Sepeda Phonak. Utawa mbok menawa Landis bosen karo katresnan ing saindenging jagad karo kabeh perkara Lance (kelingan manawa durung diakui), nalika Landis, dhewe, dicekel bunder minangka doper, amarga wis nyoba positif kanggo panggunaan steroid sajrone kamenangan Tur Tur Prancis. Banjur maneh, mungkin Landis mung pengin nglumpukake hadiah regane jutaan dolar sing bakal diduweni, apa dheweke bakal nggedhekake Armstrong ing pengadilan.

Pancen, ora ana sing nyawang perkara kasebut kaya sing menang, nanging iki jelas: wiwit pamrentah federal gabung karo tuntutan hukum pemberdayaan Landis taun 2013, prekara-prekara sing katon banget ora apik kanggo Armstrong.

Armstrong kanthi jelas mlayu lan ngapusi pirang-pirang kesempatan kanggo nutupi. Para pengacara wis nyoba, kanggo macem-macem kaping, kanggo ngrampungake tuntutan udakara $ 100 yuta lan wis mecat. Dheweke uga wis ujar (antara liya) yen Layanan Pos kudu ngerti yen Armstrong pancen doper lan manawa pemerintah federal bener-bener entuk dhuwit luwih akeh saka disponsori Armstrong tinimbang sing ora dibayar.

# 3. Iki minangka (Cilik) Nguripake Pasisir kanggo Armstrong

Armstrong, pungkasane, katon luwih yakin babagan kemungkinan ing pengadilan. Sajrone wawancara anyar karo Joe Rogan, Armstrong sumpah perang nganti pungkasan. "Sawise puluhan tuntutan hukum," ujare Armstrong, "Aku ora nate posisi supaya bisa ngethok cek maneh, mula aku kudu nglawan."

Minangka pamrentahan dina Selasa, Armstrong duwe kasempatan perang. Kasus kasebut marang Armstrong lan rekan sadurunge nyakup kaloro tuntutan palsu lan mbentuk tuntutan palsu.

# 4. Lan Sawijining Katentuan Hukum Murkan Sakabehane

Ing pratelan palsu langsung, ana wong sing nuntut pamarentah supaya dibayar dening pemerintah. Intine: "Eh, Layanan Pos, aku menang balapan lan adil; nyerah yen mriksa sponsor sampeyan sampeyan kudu mbayar. " Ing pratelan palsu sing mbalikke, ana wong sing ngapusi supaya ora nyekeli dhuwit sing dibayar karo pamrentah federal.

Hakim Cooper ngeculake sawetara tuntutan tuntutan palsu, kanthi mutusake manawa - sanajan doping - Armstrong lan kanca-kancane ora sah diwajibake mbayar dhuwit disponsoran lan kanthi mangkono ora ngeculake dhuwit saka pemerintah kanthi ilegal. Sing jarene, tuntutan tuntutan palsu langsung isih tetep.

Kanthi tembung liyane, Lance Armstrong isih bakal nyangga pengadilan, nanging dheweke ora mangsuli saiki.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca