26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Minggu Avatal Fatal
Minggu Avatal Fatal

Minggu Avatal Fatal

Gelombang avalanches liyane sing mati nyerang sisih kulon negara iki minggu. Suku angkatan ski sing dipicu bakal ngilangi kerusuhan ing Gunung Crystal Washington, mula pancen ora ana sing lara. Nanging, loro avalanches Montana lan slide ing Utah masing-masing ngaku urip.

Zach Junkermeier, sawijining salju salju 18 taun saka Minnesota, yaiku matèni slide ing Montana kidul-kulon dina Selasa sore Junkermeier macet ing tebing sing nyoba miwiti salju salju nalika ana rider liyane sing narik kawigaten mung ndhuwur dheweke. Dheweke ditemokake meh rong jam mengko ing lebu, sing dilaporake ambane 500 kaki lan 20 kaki ing sawetara papan.

A snowmobiler uga kepepet lan matèni dening Avalanche ing sisih lor Utah dina Jumuah, 8 Maret, dheweke nunggang Pagunungan Uinta cedhak Reservoir Whitney nalika slide kasebut kedadeyan.

Liyane sisih kidul-kulon Montana Avalanche mateni skier backcountry dina Senin cedhak kutha cilik Philipsburg. Peter Maxwell, 27 taun, klompok klompok enem liyane nalika dheweke kepepet nganggo slide kasebut. Kantor Granite County Sheriff ngendika manawa Maxwell kemungkinan miwiti geser dhewe-dhewe. Tukang ski liyane ing grup kasebut bisa nyuda Maxwell nanging ora bisa urip maneh.

Uga dina Senin, para petugas ski kanthi sengaja miwiti longsoran sing nglumpukake kekuwatan lan salju luwih akeh tinimbang sing diarep-arep, ngilangi kerusuhan ing Crystal Mountain ing Washington. Patroli mbuwang a 40-pound njeblug ing lereng ora stabil minangka langkah pencegahan normal lan umum. Video anyar (ing ngisor iki) saka Stohke lagi dirilis, sing nuduhake karusakan sawise slide.

Wiwit 26 Desember, 23 wong wis tiwas ing Avatar ing saindenging negoro, miturut laporan saka Pusat Informasi Colorado Avalanche.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca