26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Pati ing Guangzhou Marathon Draw Grievance
Pati ing Guangzhou Marathon Draw Grievance

Pati ing Guangzhou Marathon Draw Grievance

Pati liyane ing maraton pisanan sing dianakake ing kutha China ing Guangzhou wis nggawe kritik yen balapan ora diurus. Ding Xiqiao, agen real estate 25 taun, udakara udakara 900 kaki saka pungkasane lomba 5K nalika dheweke ambruk. Sadulur Ding ujar manawa butuh 20 menit kanggo paramedik teka lan dheweke kudu nelpon ambulans kaping pindho amarga sing pertama ora disedhiyakake kanggo ngobati pelari. "Pertolongan cemas teka saka pelari liyane," ujare Ding Hongqiao. "Napa staf medis profesional sing diatur dening para penganjur maraton wis pungkasan? Aku mikir kesalahan manungsa digawe, lan [seda sedulurku] ora mung kacilakan." Ding ora tau metu saka koma. Pelari liyane, Chen Jie, 19, tiwas amarga kejut kardiogenik sawise nyabari garis penutupan 10K.

Liwat Pace saben Mile

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca