20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DEA nyatakake Crackdown ing Steroid anabolik
DEA nyatakake Crackdown ing Steroid anabolik

DEA nyatakake Crackdown ing Steroid anabolik

DEA nyekel 90 wong sing nyambung karo luwih saka 30 penyelidikan A.S. ing perdagangan global obatan nambah kinerja, miturut siaran pers agensi dina Selasa. Penyiasatan lan penegak, sing diarani DEA Jus Operasi, ditindakake ing 20 negara AS kanthi kerjasama Departemen Keamanan Tanah Tinggi, Layanan Inspeksi Pos AS, Europol, Badan Anti-Doping AS (USADA), lan Donya Badan Anti-Doping (WADA). Fokus utama, umume kasus, yaiku adol lan perdagangan traffik steroid anabolik, bagean gedhe sing asale saka China.

"Kanthi kerjasama karo USADA lan DEA ing operasi steroid utama iki, WADA wis bisa nyegah zat-zat steroid sing bisa mbebayani saka njaluk menyang tangan atlit sing nggoleki," ujare Direktur WADA Jenderal David Howman ing siaran pers. "Iki minangka conto sing apik kanggo anti-doping lan penegak hukum sing bisa ditindakake kanthi bebarengan supaya bisa ngupayakake upaya kanggo nyuda doping lan nglindhungi kesehatan umum."

Ing woro-woro kasebut, DEA ujar manawa nemokake 16 laboratorium stadion bawah tanah, 134,000 unit dosis steroid, 636 kilogram bubuk steroid mentah, cairan suntikan steroid mentah 8,200 liter, lan luwih saka $ 2 yuta ing mata uang AS lan aset sajrone investigasi. Papat saka lab kasebut ditemokake ing Arizona, bebarengan karo 150.000 pil steroid lan 5.000 bokor, miturut Fox 10 Phoenix.

"Keliwat akeh wong enom sing ngrusak urip lan ngrusak awak saka penyalahgunaan steroid," ujare DEA Acting Administrator Chuck Rosenberg. "Liwat Jus Siber Operasi, DEA nyerang pasar steroid dunia, mbebayani lan ngapusi."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca