25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nggawe Badass Gnar-Shredding? Entuk Dheweke.
Nggawe Badass Gnar-Shredding? Entuk Dheweke.

Nggawe Badass Gnar-Shredding? Entuk Dheweke.

Minangka musim sing menehi hadiah, luwih becik elinga yen perkara paling apik ing urip gratis. Awan srengenge Sunrise ing gunung, bocah sing pertama dadi 360, muter-muter ing bubuk. "Saben taun, aku pengin babagan sing padha," ujare pemain ski gedhe Kalen Thorien. "Oodles wêdakakêna lan barang salju sing padhet. Ora ana barang-barang fisik sing ngluwihi kepinginan aku yaiku hiking lan ski salju sing sampurna."

Nanging yen para dewa ora gagal, mesthi ana terapi ritel. Kanggo mbantu belanja, sampeyan takon sawetara atlit wanita paling apik apa sing dikarepake musim iki. Mangkene dhaptar pesenan sing ora bisa dilindhungi, adrenalin sing bakal nuntut kabeh bocah-bocah wadon petualangan ing urip sampeyan.


BOGA Klasik Bokong Klasik SUP

"Aktivitas favoritku sawise jangka panjang ing Gunung Tam yaiku kanggo munggah pesawat pesiar karo anakku ing Sausalito," ujare pelari ultra basis California, California Magdalena Boulet, sing menang ing TransRockies lomba panggung 6 dina ing Agustus. "Iki minangka kegiatan pemulihan sing apik, lan ora ana sing luwih becik tinimbang nuduhake papan karo bocah." Papan Bambu Klasik saka BOGA ($ 1,195) minangka estetika kanthi nyenengake amarga berorientasi kinerja. Ing dhuwur 11-inci dawane lan ambane 30 inci, papan minangka sandwich saka pring lan konstruksi PVC, akeh stabil kanggo loro, durung cukup kanggo balap lan surfing.


Stio Hometown Down Hooded Parka

Dirancang ing Jackson Hole lan digawe saka repellent banyu 650 isi, Bandar Raya Stio Down Parka ($ 325) nyedhiyakake anget pengebom ing paket sing apik banget. "Aku mesthi pengin jaket sing dawa banget lan sing cocog karo iki, temen maujud," ujare pro ski-mountaineer Sari Anderson, sing urip lan sepur ing Carbondale, Colorado. Tudung luwes kanthi liner abang poppy tegese sampeyan ora bakal kelangan ing kadhemen yen sampeyan lali topi.


Kaki Boy Roy Short Boy lan Short

Panelusuran kanggo wadhah stok sing sampurna ing jagad iki rampung. Mons RoyaleBocah lanang bootleg wol sing isih sportif lan cekak sing cocog karo bra bali ($ 44,95 saben) bakal kepenak banget ing dhaptar sampeyan. Digawe saka merino sutra New Zealand sing apik, Mons Royale sing ora bisa narik napas ing hawa anyep lan hawa anyep. "Dheweke nyenengake, lapisan ngocok sing ora mambu nalika sampeyan entuk pirang-pirang dina ing backcountry," ujare skier lan model pro park City Park City. Sierra Quitiquit.


Patagonia PowSlayer bib

Ing dina-dina blower, kita kepengin weruh liputan bom sing bakal ngidini kita tetep curhat ski kanthi becik sawise para wong lanang wis padha bali menyang omah. Ing PowSlayers ($ 599) minangka investasi gedhe kanthi jumlah gaji sing gedhe: kain kanthi lapisan lapisan banyu Gore-Tex Pro sing mandhiri telung lapisan maneh malah paling gedhe, lan bibar kursi dhuwur sing dhuwur banget, tegese salju ora luwih salju nyemplungake ing pinggul . Bolong sing sithik nyedhiyakake AC sing dipasang, lan puteran sabuk nawakake keluwesan nalika sampeyan rumangsa kelangan tali nalika menek dawa. Kajaba saka omah ing ngarep lan ing jero bokor backcountry.


Faraday Porteur Bicycle

"Aku tresna karo mancal iki," ujare Magdalena Boulet, saka bergaya, lengkap, bathi pitulung Porteur ($ 3,500). Lair ing bukit San Fransisco, workhorse wesi, wesi baja dilengkapi kanthi lampu LED ngarep lan mburi, kranjang baguette, tukang pring, pengawal chain, lan cakram Shimano. 250-watt motor Porteur nganggo 20 mil kanthi biaya siji lan urip maneh sajrone telung jam nalika dipasang ing outlet tembok sing gampang. Amarga sanajan pelari ultra butuh rangsang saiki. Takon Santa supaya pre-order saiki kanggo pangiriman Maret.

Tags: Atlet, Multisport, Mendhak lan Backpacking, Wanita, Busana lan Pakaian, Gear Olahraga Air, Pitunjuk Hadiah, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca