26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa kacogol nindakake luwih dhuwur tinimbang kaca tingal kanggo menek?
Apa kacogol nindakake luwih dhuwur tinimbang kaca tingal kanggo menek?

Apa kacogol nindakake luwih dhuwur tinimbang kaca tingal kanggo menek?

email Email A:

Nalika kacamata kaya gunung kayata Julbos mlaku kanthi apik, aku seneng karo proteksi ekstra sing diwenehake dening kacilakan. Pendhaftaran ujare yaiku sampeyan bakal ngubengi helikopter, lan kacilakan entuk perlindungan mata sing luwih apik nalika bledug lan salju wiwit jotosan. Padha uga kanggo angin sing dhuwur banget.

Goggles Polarized Detail Geal

Goggles Polonisasi Detonator

Sampeyan bakal paling apik karo goggles sing polarized (kanggo nyuda glare) kanthi tithik lensa mawar / coklat kanggo ngalangi padhange gedhe lan tambah kontras nalika mendhung. Detonator Zeal ($ 139; zealoptics.com) ngisi tagihan kasebut, kanthi lensa polaris lan dhuwur kontras. Dheweke apik banget, nanging kepenak banget lan efektif. Goggles Smith Phenom ($ 169; smithoptics.com) uga nawakake lensa polar, kanthi mirip karo Zeals. Phenoms uga duwe lenther spherical kanggo lapangan sing luwih akeh, lan bolong sampeyan bisa mbukak utawa nutup.

Ing arena sing ora polarisasi, kacepetan Bolle X9 OTG ($ 50; bolle.com) cocog karo kacamata, lan lensa sitrus kanggo campuran kontras lan transmisi cahya sing apik. Sampeyan bisa uga seneng goggles Oakley ($ 125; oakley.com) amarga teka karo telung lensa sing bisa ditambani: kuning kanggo cahya sithik, kesenangan kanggo dina sing surup, lan "iridium ireng" kanggo dina sing srengenge. Iki bakal dadi migunani kanggo lelungan sampeyan. , Aku mikir.

Kabeh kacepetan iki uga nganggo helm.

Duwe pengalaman sing apik!

Ing Musim Panas 2008 Ing njaba Pandhuan panuku saiki online. Saka olahraga salju nganti mlaku-mlaku menyang perkemahan, golek ulasan luwih saka 300 piranti anyar sing kudu diduweni.

Tags: Mountaineering, Goggles, Takon Artikel Ahli, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca