22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ngetokake Susu Chook iki
Ngetokake Susu Chook iki

Ngetokake Susu Chook iki

Penyayang manuk lan aficionados omah wit. Papan perlindungan iki ngidini sampeyan ilang menyang alas.

Sarang Burung ing sisih lor Swedia minangka struktur siji-saka-jinis. Didhukung 19 kaki ing sadhuwure alas kanthi telung wit pucuke, kaya omah manuk sing dibangun dening buta raksasa prasejarah.

Sing ndhelik-mlaku 12-kaki-dhuwur sing diakses liwat tangga logam sing bisa ditarik maneh wis rampung diubengi ing tongkat lan ranting. Lan sanajan katon cilik, sarang sirkular 55-alun cukup amben kanggo nyukupi kulawarga papat (anggere bocah-bocah ora larang utawa gedhe banget). Kurva bunks ditutup kanthi siji bagean, nalika liyane omah ing kamar turu sing ukuran diwasa, lengkap karo perapian cekung. Ana uga kamar lan kamar mangan sing cilik.

Garis kayu pirang sing dipasang ing njero interior - ana ing tembok vertikal ing tembok, lantai kayu knotty, lan bookcases kayu ing area turu utama. Cahya Cove menehi cemlorot mundur cemlorot, nalika jendela (meh ora katon saka njaba) ing cahya alami.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca