20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa botol banyu plastik nyebabake kasempatan fitness?
Apa botol banyu plastik nyebabake kasempatan fitness?

Apa botol banyu plastik nyebabake kasempatan fitness?

email Email A:

Mula, rumangsa saran sing sepisanan dakkirim nalika ambegan. Pancen kontak karo Bisphenol-A - digunakake ing botol plastik sing digawe karo polycarbonate - wis ana hubungane karo kanker, lan uga bisa nggawe niru estrogen manungsa lan nyebabake masalah genetik. Nanging hubungan antara Bisphenol-A lan panggunaan botol Nalgene ora jelas kabeh. Nyatane, ing taun iki, Otoritas Keamanan Pangan Eropa ngganti pedoman kasebut kanthi dhasar ujar manawa panggunaan saben dina saka botol plastik sing digawe nganggo polycarbonate ora ana risiko tambahan. Nalgene ana ing sacedhake keselamatan botol, nanging mesthi.

Botol Nalgene N-Gen

Botol N-Gen

Sampeyan ora nyebutake apa sing sampeyan gunakake. Yen nggunakake, kadhang nalika minggat utawa sepedaan, pandangane dhewe yaiku risiko, kanggo kabeh tujuan lan tujuan, nol. Luwih bener yen botol iku apik, ora digores ing njero ruangan, lan ora kena diobati nganggo bahan kimia panas utawa atos. Gunakake, cuci, garing, lan sampeyan ora becik.

Minangka kanggo botol Laken, aku kudu mikir yen bakal apik. Dheweke wis ditutupi ing njero interior, lan nyelehake banyu ing botol kayata kuliyah alum.

Uga elinga yen botol sing digawe nganggo HDPE (poliethelin kanthi kapadhetan dhuwur) ora ana gandhengane karo bocor Bisphenol-A lan dianggep akeh aman. Musim panas iki aku wis nggunakake 96-ons ambruk Wide-Mouth Cantene 96g ougce ($ 10,50; nalgene-outdoor.com) lan seneng banget babagan kepinteran kasebut. HDPE uga bisa ditemokake ing botol hard; iku mendhung, kosok baline karo polikarbonat sing cetha utawa berwarna digunakake ing botol liyane.

Dadi, ngombe.

Sampeyan wis ndeleng pilihan kanggo 2007 Gear Tahun, lan saiki kabeh Ing njaba Panuntun Panas Musim Panas punika online. Priksa luwih saka 400 taun kudu barang gear, kalebu sistem hidrasi.

Tags: Aksesoris, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca