20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa backpacker nggawe investasi peralatan umur?
Apa backpacker nggawe investasi peralatan umur?

Apa backpacker nggawe investasi peralatan umur?

email Email A:Pancen barang pancen ora bakal abadi - utamane nalika mlebu ruang paling ngisor. Nanging aku ngerti impuls sing kudu ditindakake nalika ing posisi sampeyan. Gear bisa entuk larang regane, lan kanggo nyandhang awake dhewe wiwit regane bisa regane luwih saka $ 1,000, yen sampeyan kudu tuku gamut kabeh: pak, tenda, tas turu, sandhangan, kompor, alat kanggo masak, lan liya-liyane. Iku nambah uga. (Kanggo ngatasi sawetara masalah kasebut, priksa pandhuanku kanggo tabungan gear.)

Setengah Dome 2 HC


Aku wis nemokake manawa investasi ing barang berkualitas nganti suwe. Iki ora ateges sampeyan kudu tuku gear paling larang ing kategori kasebut, amarga perusahaan kayata L.L. Bean lan REI nawakake regane sing apik kanggo peralatan merek omah. Aku kerep menehi pitunjuk kanggo Bean's Gore-Tex Mountain Guide XCR Parka ($ 279; www.llbean.com), lan REI's Half Dome 2 HC ($ 169; www.rei.com) yaiku tenda telung mangsa, rong duweke wong. Patagonia, Marmot, Mountain Hardwear, Desain Sierra, Mont-Bell, lan perusahaan sing padha menehi rega sing apik, nanging barang kasebut entuk rega rega sing luwih dhuwur. Sawijining tren positif: Kabeh perusahaan kasebut luwih sadar tinimbang sawetara taun kepungkur, lan Marmot nindakake jagad iki kanthi apresiasi kanthi ngenalake garis pakaian praseheut PreCip, kalebu parka udan sing apik kanggo $ 99 (www.marmot.com ).

Saiki, sawise sampeyan nandur modal, pitakon yaiku: Kepiye cara terakhir? Nganggo lan luh iku ora bisa dibatalake. Nanging sampeyan bisa ngontrol telung perkara: rereget, srengenge, lan cendhek. Gitar ruangan (rada ironis) sengit karo rereget - bledug lan clitor clog clamping, stitching, scrape off water-repellent coat, lan liya-liyane. Dadi ora wedi kanggo mbuwang barang ing mesin cuci (tenda lan tas kecuali; tenda kudu dicuci nganggo bak, tas sing dihiasi ing mesin cuci ngarep). Sampeyan bakal matur nuwun. Padha karo boots. Wenehi scrubbing nganggo sikat lan banyu sing alus supaya wedhi lan kotoran ora ana lapisan.

Srengenge uga dadi culik, amarga bisa ngremehake kain gedhe. Dadi coba pasang tenda ing papan sing surem, yen bisa, lan mesthi nggunakake pelu kanggo mbantu nglindhungi kanopi tenda. Coba aja uga cuci garing ing srengenge uga.

Pungkasan, cendhek mung paten pinaten - mangan rasukan lan godhong wangi. Dadi mung nggawa peralatan sampeyan mung garing, lan mung ing papan sing adhem lan peteng. Uga coba simpen barang kayata kémah lan tas turu ing tas katun sing sithik.

Apa sing bakal diarepake kanggo jangkaan larang gear? Sing rada angel diucapake, nanging nganggep panggunaan moderat, lan adhedhasar pengalamanku:

  • Sepatu kulit kabeh: 10 nganti 20 taun.
  • Kémah: 5 nganti 10 taun.
  • Tas turu mudhun: 15 nganti 20 taun.
  • Jaket Gore-Tex: 5 nganti 10 taun.
  • Kandhang: umur.

  • Iku mung perkiraan. Aku duwe barang lawas sing isih digunakake, lan mesthine ana sawetara perkara sing surut sadurunge ora krasa.

    Kanggo trove bandha peralatan paling apik sing bisa dituku, priksa Ing njabas Pandhuan panuku, kalebu Gear of the Year, Nilai Pembunuh, lan peralatan gear udakara udakara sepuluh rega dideleng, dites, lan ditekani para ahli. Priksa uga saran "Keep It Alive" kanggo kemah, tas turu, lan lapisan dhasar.

    Tags: Ransel, Stoves Camp, Tents, Kantong Tidur, Takona Artikel Pakar, Tandur

    Share Karo Kanca-Kanca