29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sepatu gunung sing dipasang kanthi bahan bunder bisa menehi pitulung kanggo tungkak?
Apa sepatu gunung sing dipasang kanthi bahan bunder bisa menehi pitulung kanggo tungkak?

Apa sepatu gunung sing dipasang kanthi bahan bunder bisa menehi pitulung kanggo tungkak?

email Email A:

Mesthi wae yen sepatu bot saiki luwih akeh "hibrida" - kulit kayu, kain bagian. Kanggo paling akeh, sing nggawe boot luwih kepenak, amarga kain ora butuh wektu istirahat. , sing luwih murah tinimbang kulit.Dadi, sampeyan asring ndeleng ing sepatu bot sub- $ 150. Kajaba iku, priksa manawa rasukan sing ora dilalekake kaya kulit ing wayah awan. nyekeli kanthi apik.

Boot Kayland Apex Trek

Boot Apex Trek

Ngandika iku, aku ora bakal nelpon Kayland Bumi ($ 250) dadi "kain" minangka "sintetik." Iki pancen boot boot gunung kanthi tlaga kaku sing kompatibel karo crampon. Uppers sing kalebu microfiber uga bahan nilon sing angel katon kulit kaya kulit. Bahan-bahan paling dhuwur sing apik banget - luwih angel lan tahan lama tinimbang barang sing ditemokake ing hiker sing entheng. Aku ora duwe kuwatir yen bakal menehi dhukungan cukup. Aku rumangsa yen kakehan boot kanggo kabutuhan sampeyan.

Nanging, yen sampeyan mlaku kanthi cara kaya ngono La Sportiva Trango S Evo ($ 290). Iki uga boot hiking / cahya gunung, yaiku aku wis digunakake (aku ngaku yen aku ora nganggo Kaylands) lan aku seneng banget. Iku crampon kompatibel lan duwe profil sing slim sing ana ing omah ing dalan lan ing rock utawa es sing luwih tajem. Kayadene Kaylands, iki boot sintetik kanthi kapur nilon Cordura lan poliester sing dikuatake. Angel banget.

Utawa, kanggo perkara sing luwih tradisional, coba tampilan anyar Scarpa Uwal ($ 235). Uppers umume kalebu kulit, kajaba kanggo getar karet ing ngisor perimeter. Lapisan sing kompatibel karo Crampon, Gore-Tex (loro La Sportiva lan Kaylands uga pelapisan anti banyu), soles Vibram, lan kepenak banget. Dheweke luwih akeh tinimbang La Sportivas, prelu dipikirake. Aku uga nganggo boots iki uga bisa nemokake yen kepenak banget lan praktis.

Boot kulit kulit sing apik tenan yaiku Asolo Power Matic 200 GV ($ 245). Iki ing kelas sing padha karo telu ing ndhuwur: trekking abot utawa gunung gedhe. Uppers kulit lengkap, siap-siap, linger Gore-Tex. Iki minangka boot sing cantik kaku, sing paling angel ing garis iki. Yen dhukungan minangka prihatin, mesthine bisa dipikirake

Ing Musim Panas 2008 Ing njaba Pandhuan panuku saiki online. Saka olahraga salju nganti mlaku-mlaku menyang perkemahan, golek ulasan luwih saka 300 piranti anyar sing kudu diduweni.

Tags: Booting Hiking, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca