26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Paket Moonshine DIY
Paket Moonshine DIY

Paket Moonshine DIY

email Email

Delok moonshine tembaga isih kanggo distilasi ing omah Penyediaan Clawhammer, perusahaan cilik sing diwiwiti dening siji wong sing seneng nggawe bir.

Sisih paling keren? Sampeyan mbangun sing isih dhewe. Kanthi kit kasebut, sampeyan bakal entuk bagian-bagian mesin sing dipotong sadurunge, rives tembaga, uga kabeh pipa lan pas sing dibutuhake. Nangkep tukul, obor plumbing, spool cilik plumbing plumbing plumbing gratis, sawetara pliers, kertas pasir, lan mungkin vise-oh, lan komputer kanggo ngetutake langkah-langkah video online.

Sawetara jam mengko, lan sampeyan isih entuk limang galon.

$249, clawhammersupply.com

Tags: Piranti, Kemah, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca