28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • David Beckham: Sepakbola Paling Bal. Tukang Wiski.
David Beckham: Sepakbola Paling Bal. Tukang Wiski.

David Beckham: Sepakbola Paling Bal. Tukang Wiski.

Saiki sampeyan bisa nyorot kaya Beckham.

Sepak bola super bal-balan wis dipasangake karo Diageo raksasa minuman (produsen merek kayata Smirnoff, Bailey's, Tanqueray, lan Guinness) lan pengusaha Inggris Simon Fuller ngasilake Klub Haig, wiski Scotch siji gandum sing bakal dibebasake ing AS mengko wulan iki.

Kaya sing dingerteni, wiski siji gandum yaiku mung siji gandum - asring gandum, nanging sok-sok jagung, gandum, utawa rai. Ing kasus iki, gandum Scottish (penyulingan nambah sentuhan gandum kanggo mbantu proses fermentasi, nanging ora cukup kekacoan karo status biji-wiji whisky). Haig Club diprodhuksi ing Cameronbridge in Fife, distillery wiski gandum paling tuwa ing Skotlandia, lan master distiller Chris Clark ujar manawa Beckham melu banget ing proses kasebut.

"David sinau proses produksi wiski gandum kanthi ngunjungi distillery ing Cameronbridge, Koperasi Cambus, ing ngendi tong kita wis siyap diisi, "ujare. Dheweke nambahake manawa semangat entuk proses mateng, Beckham nimbang kabeh saka jinis kaos sing umure nganti umur produk.

Ternyata Beckham uga dadi bos sing apik: "Dheweke pancen seneng banget lan ngrungokake kanthi cetha marang apa sing diomongake. Ngomong karo kanca-kanca sing uga wis ketemu, kita kabeh setuju manawa salah sawijining sifat paling apik yaiku kemampuane supaya kabeh wong tenang - sing nggawe hubungan kerja sing santai lan terbuka, "ujare Clark.

Wiski teka ing botol kaca biru sing adhem, sing jarake perusahaan kasebut minangka salah sawijining sejarah sing sulingan. Nalika semana, distiller nggunakake cangkir kaca biru kanggo menehi conto produk, supaya warna wiski ora bakal mempengaruhi rasa menehi rasa.

"Apa sing paling disenengi babagan Haig Club yaiku nyedhaki wong sing ora nganggep awake dhewe dadi peminum wiski," ujare Clark. "Sampeyan uga wiski, amarga rasa sing manis, krim, nanging butterscotch, bisa dijupuk kanthi es utawa es."

Kita mesthi ngrasakake kemanisan nalika nyoba wiski, lan ana cathetan rempah-rempah sing sregep. Nanging iki ora wiski sing lancar. Sampeyan bakal nyenengake ing koktail, lan kuwi uga kepiye Beckham ketoke seneng.

Haig Clubman

Bahan

50ml Haig Club
35ml Sparking Apple Soda
6 Geguritan jahe jahitan

Nyiyapake

Ngawula kanggo es ing bola balon utawa tumbler. Garnish nganggo irisan jahe sing dawa lan dawa.

Tags: Selebriti, Kuliner, Anggur, Inggris, Pangan lan Ngombe, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca