29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin motor penundaan gunung kebak-suspensi?
Apa aku pengin motor penundaan gunung kebak-suspensi?

Apa aku pengin motor penundaan gunung kebak-suspensi?

email Email A:Pitakonan sing apik banget, Paulus. Pancen kayane mung kabeh sing bisa ditemokake kanggo tuku dina-dina iki yaiku persiyapan penundaan lengkap. Lan ana sawetara kaluwihan kanggo sumber ing sisih ngarep lan mburi. Nunggang umume sakabehe, mesthi wae keturunan sing atos banget. Uga ana argumentasi supaya dualie bisa ngatasi rute twisty amarga rodha mburi luwih gampang nyambung karo lemah. Lan dina iki, sepeda dwi gantung ora kudu biaya lengen lan sikil. Contone, K2 dadi Bumpy Monkey, nempatake ngarep garpu Manitou Black Comp lan kejutan Noleen kanthi perjalanan luwih saka 5 inci. Komponen Shimano Deore lan LX nggawe gearar kasebut dibunderake, lan rem cakram bakal mandheg. Rega: $ 1150. Ora dadi ala.

Saiki, tetep eling karo perusahaan mancal gunung uga ngerti manawa nganyarke wong-wong saka hardcore nganti sepedha penundaan lengkap minangka cara sing apik. Kajaba iku, dualies asring bakal bobote luwih hardcore tinimbang jinis / komponen sing padha. Ana uga sawetara kurban cilik ing efisiensi pedaling, nanging ora suwe banget.

Delengen kaya mangkene: Aku mung tuku sepeda gunung anyar, lan iku hardcore. Baja, uga-tegese, kepiye retro iku? Nanging, aku ora rumangsa nunggang (trek siji sing moderat) nundha penundaan dual, lan aku pengin tabungan bobote utawa hardcore. Kejabi, baja ing bagean nyuda kabutuhan dualie amarga bahan sing ditunggangi kaya ngono. Bike kasebut yaiku Mountain Mountain saka Marin Bike. Tabung mancal-Columbus sing apik, campuran komponen LX, XT lan XTR, Jawaban kejutan ngarep Mars, rem cakram. Aku wis nate seneng banget. Lan regane ora ala: $ 1,300 kanggo mancal sing kudu suwene pirang-pirang taun lan duwe pigura sing cocog karo keputusan ing ngarep kanggo kabeh-XTR utawa ana.

Lan ya, aku bakal bisa ngganteni mundur sing gantung maneh. Aku duwe salah sawijine ing bike moutain pungkasan, lan duwe siji ing sepeda wisata, lan mikir dheweke nggawe rasa. Ora keprigelan kejut kejut kejutan mburi sing sejatine, nanging entheng lan moderat efektif. Aku seneng USG kiriman, sing regane $ 130.

Pendhaftaran ringkes, aku mikir penundaan ngarep mung apik kanggo akeh tunggangan lan penunggang ing kana. Dualies apik banget, nanging ana perdagangan, lan sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan bisa mbenerake.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca