22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin paket kapisah kanggo undhak-undhakan multi-dina lan lelungan dina?
Apa aku pengin paket kapisah kanggo undhak-undhakan multi-dina lan lelungan dina?

Apa aku pengin paket kapisah kanggo undhak-undhakan multi-dina lan lelungan dina?

email Email A:Mitra sampeyan menehi conto kanggo tampilan siji-Dapur-Pot saka ukuran, adhedhasar pemikiran yen siji pot gedhe bisa ngatasi kabeh saka dadi panas saka sup kanggo nggawe pasta kanggo 12. Yen sampeyan pengin utawa bisa, yaiku pot siji, banjur paling apik kanggo njaluk siji sing bisa ngatasi kabeh. Dadi, kancamu sebabe. Entuk siji paket gedhe, lan yen sampeyan mung setengah ngisi kanggo perjalanan ing minggat, ora ana urusan sing gedhe. Resiko yaiku sampeyan tuku paket sing gedhe banget sampeyan bakal nggawe barang-barang sing ngemot sampeyan bisa uga bisa urip tanpa, nyebabake beban sing abot lan akeh sajrone lelungan pirang-pirang dina.

Nanging menehi saran babagan ukuran pack "becik" angel. Biasane aku ora mikir babagan ngemas sawetara ekstra titah, dadi kanggo aku, 5,500-inci kubik kira-kira tepat kanggo perjalanan luwih saka sawetara dina. Sawetara wong nganggep manawa aku seneng banget, liyane sing aku nggawa cukup kanggo nyukupi Divisi Armouran Katelu suwene seminggu. Ya, aku ngaku, aku bisa nyampek kanthi luwih efisien.

Mesthi wae, luwih nyata manawa wong sing luwih cilik ora kudu nggawa beban sing luwih cilik. Tas turu, tenda, kompor, panganan, bahan bakar - kabeh barang padha karo wong sing nandhang ukuran. Nanging kanggo sampeyan, dakkandhakake sampeyan bisa entuk karo bungkus sing nggawa 4,500 inci kubik utawa kurang. Iki bakal njamin sampeyan bisa njupuk apa sing dibutuhake, nanging ora nggawa kakehan. Paket ing jangkoan iki kalebu Gregory Forrester ($ 240; www.gregorypacks.com), Mountainsmith Chimera ($ 260; www.mountainsmith.com), Osprey Aether 75 ($ 240; www.ospreypacks.com), lan Dana Design Glacier ($ 299; www.danadesign.com). Kabeh dadi pembuat beban sing apik, Glacier bisa uga paling gedhe lan paling gedhe kanthi beban sing abot lan abot. (Sampeyan uga bisa didol saka Bekalan Gunung Utara kanthi rega $ 180.) Nanging, umume 40-pound, sampeyan bisa uga kudu eling, kabeh kasebut ing ndhuwur bisa. Apa sing dikepengini yaiku sing paling cocog, mula coba pirang-pirang ukuran sadurunge sampeyan tuku.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca