28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Sejatine Gunung Kayata Khusus Kaki Khusus Wanita?
Apa Sejatine Gunung Kayata Khusus Kaki Khusus Wanita?

Apa Sejatine Gunung Kayata Khusus Kaki Khusus Wanita?

Pungkasan musim panas, Black Diamond ngumumake yen arep ngetrapake bisnis sepatu menek. Garis kasebut nampilake telung gaya: yaiku Wayahe, ngarahake pamula; ing Aspek, sepatu trad kanggo ngirim pemisahan; karo Bayangan, sing nampilake bentuk ultra-agresif.

Bahan rajutan sing katon ing telung desain wiwitane mripat, amarga iki gaya sing dakdeleng ing sepatu jalanan nanging durung nate kepepet ing sepatu. Nalika aku maca babagan versi sing beda, aku weruh yen Momentum level entri didol ing model khusus jender, kanthi ukuran wanita lan tahan. Loro sepatu sing luwih maju ing baris dipasarake dadi unisex. Wigati dicathet yen sepatu "unisex" saiki adhedhasar ukuran laki-laki lan digawe pungkasan karo pria.

Sadurunge, aku wis milih sepatu menek lanang kanggo ngindhari fret lan pastel sing asring dilebokake ing edisi wanita. "Wanita khusus" uga asring kode kurang teknis, mula aku rumangsa ora ngerti kenapa Black Diamond ora target wanita nganggo sepatu sing luwih dinamis ing garis. Apa perusahaan kasebut ragu-ragu karo wanita bisa ngirim wong lanang?

Aku polling sawetara kanca pendaki wanita babagan apa sing dikepengini milih Black Diamond kanggo milih sepatu unisex ing Aspect and Shadow. Umume ora keganggu karo kekurangan marketing khusus wanita. Siji kanca, sing sadurunge disponsori dening merek liyane, ngubungake masalah jamban industri pinking-lan-shrink lan ujar, "Aku ora mikir yen lagi seksis. Luwih beda yen mung nggawe sepatu wong lanang. "

Kasey Jarvis, wakil presiden ing Black Diamond, ujar yen pilihan siva minangka pamindhahan kanggo perusahaan kasebut nyoba nguji banyu sadurunge nggawe modhang model unisex. Lan kadang wanita luwih seneng tuku model unisex. Contone, Black Diamond mandheg nggawe ski khusus wanita sawise ora adol. Perusahaan nemokake manawa wanita tuku saka garis pria.

Nanging nganggo sepatu, luwih saka skis, masalah khusus khusus jender. Momentum wanita digawe saka pungkasan kanthi udakara 7 persen kurang saka jumlah wong lanang. Wanita asring duwe sikil sing luwih cilik, utamane ing tumit, ujare Jarvis. Nanging ora mesthi, sing angel nggambar garis sing jelas antara wong lanang lan wanita.

Jarvis, sing uga wis suwene pitung taun ngrancang sepatu mlaku Nike, ujar manawa akeh perusahaan ngatasi prabédan subtle babagan ukuran khusus jender kanthi menehi wanita luwih cilik lan kamar wiggle wanita lan wong liya. "Sampeyan dudu solusi sing paling apik," ujare Jarvis. "Kita nyoba kanggo debat apa luwih becik mung kanggo sikil dhuwur lan volume kanthi dhuwur lan ora nyoba angel dadi wanita lan wanita?" Aku mikir yen luwih gampang tuku sepatu rock kanthi cara iki. ” Jarvis ujar manawa dheweke seneng karo ide kasebut, sanajan para pengecer asring nggolek rong jinis lan variasi warna supaya bisa ditindakake.

Dadi pitakon nyata yaiku: Kepiye cara nindakake? Aku wis ngenteni pirang-pirang wulan kanggo nyoba sepatu pertama. Wayahe nampilake rong tali Velcro, midsole sing rata lan fleksibel, karet cetakan NeoFriction, lan bagean sing paling disenengi, basa rajutan mikrofiber sing bernafas - kabeh tegese kanggo panglipur. Teka ing model wanita lan pria udakara udakara $ 90. Sawise ngirim rute rock lan karet nyata ing sepatu kasebut, aku kaget banget, utamane kanthi kinerja gym. Aku ngerti manawa bisa ngetrapake tekanan ing kothak sikil ing sikil, sanajan chip paling cilik. Nanging sawetara dina ing derajat 50 derajat ing Boulder Canyon, kraton lokal, aku ora yakin karo rasa greget banget. Aku adol metu kanggo sepatu liyane sawise anget.

Black Diamond nyaranake tuku ukuran setengah cilik luwih cilik tinimbang ukuran sepatu sampeyan. Sajrone rolas sing pisanan, otot-otot bisa ditrapake ing tumit, lan sanajan dheweke ora rata lan netral, jiwit driji sikil kaya gaya sing mudhun banget. Sakabèhé, nalika ruangan sikil, Momentum nindakake kaya sepatu pemula standar sing bisa nggawa kula menyang ndhuwur rute sing andhap asor.

Nalika milih warna, tren anyar menyang nada sing disenyut yaiku sandalwood, nikel, zaitun. Sanajan sawetara wong bisa ujar Momsum merlot minangka salah sawijining warna pink, aku dadi penggemar. Apa jinis sandhangan utawa sandhangan, Jarvis ujar manawa ing pengalamane, wanita dadi gedhe ing blues, abang, lan warna liyane luwih dhisik, dene wong luwih seneng menehi tans, grays, lan netral liyane. Dheweke ujar manawa ngati-ati babagan warna minangka kabeh. "Mupangate perusahaan kanggo entuk prekara iki bisa dimangerteni saka mil, nanging aku mikirake sepatu sing ora njerit lan surak luwih bisa dienggo," ujare Jarvis.

Werna anyar lan versi renda saka Momentum bakal nempatake rak-rak ing taun ngarep. Lan para wanita bisa macet manawa Aspek spesifik retak - uga model sing diturunake anyar sing diarani Fokus - bakal digawe kanthi bentuk wanita lan ngukur ing ngarep pikiran para perancang ing taun 2018.

Sawise aku nyembur karet ing pasangan saiki, sepatune Ireng Diamond bisa uga kapetung.

Tuku Saiki

Tags: Pendaki, Wanita, Climbing Sepatu, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca