22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan pengin sepatu kanthi sikil sikil kanggo kenaikan sing luwih dawa?
Apa sampeyan pengin sepatu kanthi sikil sikil kanggo kenaikan sing luwih dawa?

Apa sampeyan pengin sepatu kanthi sikil sikil kanggo kenaikan sing luwih dawa?

email Email A:

Neraka-oo-o, Victoria! Ing dina sing jelas, aku meh bisa ndeleng sampeyan saka pantai ing sisih Lor.

Cypress GTX

Cypress GTX

Aku mesthi mikir boot kanggo lelungan kayata West Coast Trail kudu ana sawetara jenis shank. Mungkin ora baja, nanging paling ora nilon. Kenging punapa? Shank yaiku insert semi-kaku sing cocog karo midsole boot. Dheweke ngladeni sawetara fungsine: padha nglindhungi sikil saka obyek sing landhep, menehi boot cukup kaku supaya lentur ing bal ing sikil sanajan dimuat, lan menehi stabilitas ing terrain kasar. Tanpa dheweke, sikil sampeyan bakal rumangsa lan kesel sawise sedina ing dalan.

Apa wae, West Coast Trail pancen ora ana sing bisa ngupayakake sikil sikil sing murah banget. Bocah rame, teles, lan asring khianat. Taun iki, amarga karusakan angin gedhe, malah luwih nyenengake tinimbang biasa. Dadi, aku menehi saran boot hiking nyata. Conto sing apik yaiku La Sportiva Cypress GTX kanggo wanita ($ 190). Dheweke digawe nganggo kulit sing angel lan tungkak sintetik, duwe bootie Gore-Tex, lan nduwe baja separo dawa didukung kanthi apik. Dheweke wis rampung nganti West Coast Trail. Nanging dheweke uga kepenak, tanpa istirahat sing dibutuhake.

Pilihan liyane sing apik yaiku Scarpa Kailash ($ 199), uga kasedhiya ing ukuran wanita. Dheweke meh kaya La Sportivas, nganggo uppers kulit lan sintetik, Gore-Tex bootie, lan kepenak banget. Nggunakake shank nilon sing bakal luwih sithik tinimbang sing ana ing La Sportiva, nalika isih menehi dhukungan sing apik. Aku duwe pasangan Kailashes lan tresna marang dheweke.

Kanggo prekara sing isih lawas-lawas nanging apik banget, coba delok ing Zamberlan Sepatu motor Vioz GT kanggo wanita ($ 260). Uppers kulit lengkap, sing luwih tahan lama tinimbang campuran kulit / sintetik. Gore-Tex booties. Shirt plastik sing mantep kanggo dhukungan. Ora modis wae. Nanging hey, sawise sawetara dina ing West Coast Trail, apa sampeyan pancene bakal peduli? Mbok menawa sapatu sing dakgawe.

Duwe perjalanan apik!

Tags: Booting Hiking, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca