28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku kepengin kaline logam tahan karat kanggo gunung saya?
Apa aku kepengin kaline logam tahan karat kanggo gunung saya?

Apa aku kepengin kaline logam tahan karat kanggo gunung saya?

email Email A:Mesthi wae, dudu aku sing nduwe 75 kaki nganti ucul angin, nanging pituturku: Aja kuwatir. Aku mesthi ora mbantahake titik sampeyan yen banyu asin digawe wangkal. Nanging ora kaya buckles bakal cair nganti banjur. Pemriksaan visual biasa kanggo retak ing swiwi kudu cukup; mriksa sethitik lan discoloring ing permukaan logam bakal duwe pengaruh paling tithik ing kekuatan gesper kasebut dhewe.

Ora, yen aku bakal santai. Aku bakal mbilas peralatanku ing banyu segara sawise saben balapan, amarga banyu asin (saliyane srengenge) uga bakal ngrusak webbing uga. Gantung gandhul lan garing ing papan sing surem. Lan, aku bakal milih ngganti harness saben taun, yen pancen nuduhake sigh korosi.

Aku ngerti manawa buckles webbing stainless steel kasedhiya, dadi sampeyan uga bisa mriksa karo toko perangkat lunak laut kanggo ndeleng manawa kasedhiya buckles supaya cocog karo web. Sampeyan uga bisa nggawe serep harness kanthi gampang kanthi nggunakake tali dada kanthi tape menek nilon. Gawe gelung barang sing amba, banjur baleni tangane supaya daur ulang kasebut ing saben armpit lan ketemu tengah dada. Link ana ing kana nganggo lemari baja stainless. Nalika pindhah menyang ndhuwur, gandheng bunder dadi buntut, lan lebokake menyang kaleng. Buntut kasebut banjur menyang abah, ing ngendi sambungan utama digawe, lan saka ing kana tekan tali liyane.

Tags: Menek Gear, Takon Artikel Ahli, Gear Guy, Gear

Share Karo Kanca-Kanca