26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan duwe tips kanggo ngenthengake rasa ora nyaman ing boot?
Apa sampeyan duwe tips kanggo ngenthengake rasa ora nyaman ing boot?

Apa sampeyan duwe tips kanggo ngenthengake rasa ora nyaman ing boot?

email Email A:Inggih, yen driji sikil nyandhak mburi boot nalika sampeyan lagi mlaku mudhun, mula bisa uga yaiku tad cilik. Ukuran setengah, paling ora. Sanajan bisa uga ana sawetara tabrakan ing antarane driji sikil lan boot bisa uga ora bisa diendhani. Dadi ora cekak mlaku-mlaku mil ing sepatu sampeyan, ora angel kanggo diagnosis masalah kasebut kanthi tepat.

TRKs La Sportiva ($ 215; www.sportiva.com) minangka boot kanthi moderat. Dadi mbok menawa luwih ngilangi bakal mbantu. Amarga kulit boots bakal nyedhaki sikil sampeyan, mesthine saya geser banget. Uga migunani kanggo ngencengi tali nalika miwiti katurunan. Iki bakal mbantu ngontrol sikil sampeyan lan nyegah saka geser maju. Sampeyan bisa uga pengin ngganti insole boot kanthi produk sawise-pasar sing luwih apik sing bakal ningkatake pas lan bisa uga mbantu masalah ing lengkungan dhuwur. Coba sepasang Superfeet ($ 30; www.rei.com), insole sing apik sing ningkatake stabilitas sikil lan menehi dhukungan lan bantal luwih saka insole standar. Dheweke mung bisa ngrampungake masalah kasebut. Superfeet kasedhiya minangka barang sing ana regane, nanging pedagang uga bisa menehi pesenan model khusus sing bisa dadi solusi sing luwih apik amarga lengkungan dhuwur sampeyan.

Nanging, ora cekak, coba trick renda lan ganti insole. Aku mikir yen sampeyan bisa milih boots kanggo mlaku OK karo sawetara penyesuaian cilik.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca