22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Bencana kanggo Wiggins
Bencana kanggo Wiggins

Bencana kanggo Wiggins

Fenom berbasis Inggris lan pemenang Tour de France, Bradley Wiggins, utawa "Wiggo," duwe mundur saka Tur de Suisse sawise kacilakan ora becik nalika tahap papat kiwa paha tengen lan lutut ora krasa bisu. Kemalangan wingi nyuda kemungkinan Olimpiade dipilih kanggo numpak ing Tour de France wulan sabanjure. Team Sky, kang Wiggins dadi anggota, nduwe sembilan titik liyane kanggo diisi, lan penekanan bakal nggawe kunjungan optimal kanggo juara taun lalu, Chris Froome.

Minangka Warta muter laporan, Wiggins wis ora mangu-mangu bab kemungkinan dheweke sadurunge tabrakan dina Selasa. Sadurunge wulan iki, dheweke matur marang BBC, "Aku kepenak. Aku rumangsa ora ana rong taun kepungkur. Saiki yen aku kepengin menyang Tur maneh, kasunyatane bisa uga ana ing papan liya."

Kepiye maneh, Wiggins bali menyang sepedha sawise nabrak, pungkasane tahap papat 11 menit, 55 detik sawise pemenang Mark Cavendish.

Ing warta muter liyane, Belkin ngumumake wingi manawa mbatalake sponsor tim elit Walanda sing wis jenenge suwene 18 wulan kepungkur (sadurunge tim iki disponsori dening Rabobank). Miturut VeloNews, Perusahaan elektronik konsumen sing berpangkalan ing California ngutip shift minangka prioritas pemasaran minangka alesan penarikan kasebut. Kanggo tim kasebut, wektu wara-wara kasebut kurang saka lintang, amarga saiki kudu scramble nemokake sponsor anyar kanggo Tour de France, sing nolak tanggal 5 Juli.

Pungkasane, Badan Anti-Doping World (WADA) meksa nindakake langkah-langkah sing luwih angel bakal dijupuk marang Johan Bruyneel, mantan manajer dewa muter basikal Lance Armstrong. Pelatih Belgia diwenehi larangan 10 taun saka kabeh kegiatan olahraga ing April ing keputusan sing disusuli dening Amérika Arbitrase Association. Ternyata WADA, sing nglarang Armstrong urip, paukuman iki adoh banget.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca