26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa tas ransel-kamera duwe metode hidrasi?
Apa tas ransel-kamera duwe metode hidrasi?

Apa tas ransel-kamera duwe metode hidrasi?

email Email A:

Aku ngaku, iku angel. Karangan tas kamera murni paling apik yaiku saka Lowepro, kayata Super Trekker AW II (rega 390 $ 390; harga rega; www.lowepro.com). Iku gedhe, ngemu rong gear kamera, lan nempatake kabeh driji. Nanging sejatine dudu paket sing dirancang luwih akeh kajaba nggawa kamera. Pancen dudu papan sing cocog karo jaket, mung unit hidrasi. Utawa nedha awan! Sareng kayane sampeyan nindakake fotografi backcountry, ora mung ngganggu peralatan kamera.

Osprey Pungkasane 65

Pungkasan 65

Dadi, aku bakal menehi saran supaya sampeyan tetep nyetel foto bali menyang mburi. Osprey paling jero 65 ($ 229; www.ospreypacks.com) duwe akeh (4,000 inci kubik kapasitas), penundaan sing apik, lan kanthong njaba kanggo peralatan kamera kanggo barang-barang sing pengin dienggo. Tambahake sawetara kanthong REI Aksesori ($ 15; www.rei.com) kanggo lensa ekstra lan barang liyane. Atmos kompatibel hidrasi, kanthi kanthong kanggo kandung kemih lan slot kanggo tabung, nanging sampeyan kudu tuku kandung kemih dhewe. Aku uga seneng karo Bridger Marmot ($ 249; www.marmot.com), sing diadaptasi saka garis Desain Dana sing dituku Marmot. Iku sentuhan sing luwih cilik tinimbang Osprey, lan duwe rong kanthong vertikal ing njaba sing paling apik kanggo lensa. Tripods uga gampang diikat. Sampeyan mung kudu mlebukake nguyuh hidrasi, kayata MSR DromLite ($ 25 kanggo model 2 liter; www.msrcorp.com). Bridger nglampahi $ 250.

Ora solusi sing sampurna, aku ngaku. Nanging aku mikir karo sawetara rencana lan sawetara tambahan sawise pasar sing bakal sampeyan butuhake.

Entuk saran luwih saka Gear Guy nalika milih hadiah utama musim iki Pandhuan Hadiah Holiday Away.com Sampeyan bisa uga bakal nemokake sawetara perkara sing kudu dilalekake ing dhaptar pesenan sampeyan dhewe.

Tags: Fotografi, Paket Hidrasi, Kamera, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca