22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Babagan paribasan babagan atlit Salah Ukuran
Babagan paribasan babagan atlit Salah Ukuran

Babagan paribasan babagan atlit Salah Ukuran

email Email A:

Tanggal 30 April 2016, ing Bradley, California, Jesse Thomas kanthi gampang menangake lambang kasebut Genceng Triathlon kanggo keenem wektu berturut-turut, pertunjukan sing apik banget ing olahraga ing ngendi akeh pro paling gedhe supaya bisa tetep sehat sajrone nem taun. Nalika dheweke ora menang balapan bergengsi, triathlete dawa saka Bend, Oregon, dadi CEO saka Bar Picky, perusahaan bar energi "panganan nyata" sing diadegake bareng karo garwane, Lauren Fleshman, lan Stephanie Bruce, loro balapan mlayu. Pancen dikandhakake manawa Thomas - sing uga bapak anyar lan nulis majalah majalah triathlon nasional - yaiku wong modern jaman saiki.

Kita bubar ngrebut Thomas kanggo ngobrol babagan carane nggawe kabeh bebarengan lan sinau babagan sawetara praktik sing ana ing teras sukses lan urip.

Latihan Favorite: Ana apa-apa sing dakkarepake luwih akeh tinimbang rune panjang. Aku tansaya munggah tilase. Iku inti saka identitas atletik.

Latihan Olahraga ing Tiga Olahraga: Kawicaksananku ing kene: njaluk pelatih. Pelatih sing apik njupuk pikirane supaya sampeyan, atlit, mung kudu fokus ing latihan olahraga. Saka kabeh dhuwit sing dakgoleki ing triathlon, nyewa pelatih yaiku dening adoh investasi paling aku.

Latihan Lintas: Aku nindakake kekuwatan kaping telu seminggu. Aku uga main ing skiing Nordic ing mangsa kepungkur. Udakara udakara patang nganti enem sesi kanggo nggayuh, nanging sawise iku, ski dadi latian musim dingin.

Mangan Paling Apik: Yen entuk nutrisi saben dina, aku target B-plus utawa A-minus. Aku apike - matesi panganan sing wis diproses, nyegah gula, mangan kanthi eling, ora ngebaki awakku, nanging aku ora sampurna. Aku isih tetep ngeruk lan saiki seneng karo es krim lan bir. Aku ora nate mbukak A-plus. Ketegaran lan larangan sing kaya ngono iku ora tetep lestari.

Bobot Bobot: Ana garis sing apik antara sing pas lan ora entheng. Aku mikir atlit ketahanan saya bakal dadi trap kanggo fokus luwih gedhe nalika kudu fokus ing asil fitness lan balapan. Atlet sing entheng banget asring lara lan tatu. Aku wis mlaku wae ing ngendi wae saka udakara 150-an, bali nalika lagi kuliah, nganti 180 pon ing triathlon. Aku saingan paling apik ing taun-taun rendah 170an, sing apik banget kanggo olahraga iki, nanging bisa digunakake kanggo aku.

Bahan bakar: Aku mangan sajrone sesi latihan sing luwih saka siji jam. Aku duwe perusahaan bar energi, dadi, ya, aku mangan Pars Bars sing akeh banget!

Ngomong babagan Bareng P ... Aku miwiti latihan kanthi serius kanggo triathlon ing wektu sing padha saya ngrampungake sekolah bisnis. Aku mangan 5,000 nganti 6.000 kalori sedina lan duwe masalah weteng. Lauren lan kancane Steph nyoba nggawe bar energi digawe saka panganan nyata kanthi nutrisi olahraga sing dioptimalake (umpamane, karboh papat kanggo siji protein, gampang dicerna, lan liya-liyane). Dheweke dipaku. Kita miwiti menehi dheweke menyang kanca lan adol ing komunitas cilik ing Bend. Kita terus berkembang lan pungkasane dikontrak karo pabrikan. Kita bubar perjanjian karo Trader Joe, mitra nasional utama utama.

On Writing: Aku miwiti blog minangka undergrad, lan jinis kasebut njupuk saka ing kono. Iki nyebabake kesempatan nulis kanggo majalah. Aku tresna! Aku nganggep wulangan sing apik kanggo ngetutake apa sing sampeyan minat.

Nggarap Sponsor: Aja takon apa sponsor bisa ditindakake kanggo sampeyan. Takon apa sing bisa ditindakake kanggo sponsor. Kajaba sampeyan paling unggul ing limang jagad, asil balapan dudu sing signifikan. Dadi luwih penting, sampeyan bisa nyritakake crita sing kepenak lan nggayuh potensial para pelanggan kanthi cara sing nyenengake, migunani, lan kreatif.

Dadi Rama: Duwe anak wis menehi wirausaha lan triathlon luwih akeh makna. Iki minangka motivasi jinis anyar: ora mung babagan aku, nanging kanggo nyedhiyakake wong liya. Bisa uga ana cara sing luwih gampang kanggo nambah motivasi, nanging, wong, duwe bocah nindakake cara kasebut.

Juggling Kabeh: Saben dina, paling ora sepuluh prekara sing dakanggep prayoga. Sing realistis, aku mung duwe wektu kanggo papat utawa lima wong. Pancen meksa aku luwih prioritas. Sanajan wis suwe, aku sinau dadi ora apik kanthi nindakake kabeh, kanthi ngeculake sawetara barang. Aku uga wis apikan njaluk ngapura.

Entuk Balance: Ing tangan siji, sampeyan bisa ngomong yen keterlibatan ing triathlon nggawe Picky Bars dadi saya elek lan yen keterlibatan ing Picky Bars nggawe triathlon luwih cepet. Mungkin. Nanging aku ora mikir. Aku pancen mikir luwih saka total paket ing ngendi kabeh jinis integral kanggo asil sing paling apik. Lan luwih apik yen bakal beda. Picky Bars minangka uwal saka triathlon. Triathlon uwal saka Picky Bars. Nulis minangka uwal saka kabeh. Kajaba iku, iki mesthekake yen aku lara, mula secara harfiah ora duwe wektu utawa papan kanggo ngrasakake aku. Mungkin iku alesan paling penting kanggo atlit sing kudu nandur modal kanggo kapentingan liyane.

Tags: Atlet, Takon Artikel Ahli, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca