22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa tarub nganggo lukisan dhasar sing ora bisa dingerteni?
Apa tarub nganggo lukisan dhasar sing ora bisa dingerteni?

Apa tarub nganggo lukisan dhasar sing ora bisa dingerteni?

email Email A:Cukup sawetara kemah sing kudune ana kritéria sampeyan, Michelle, saka model sing cocog karo anggaran karo sawetara calon sing regane lan regane.

Bedouin 6


Nanging pisanan, aku ora ngerti apa tegese karo tenda kanthi "ngisor inflatable." Istana banter nyenengake kanggo backcountry? Mesthine, bantalan turu sing bisa dilelehake minangka pilihan sing luwih jelas lan kalah ing kategori iki. Yen ana wong sing kondhang, sampeyan isih duwe limang liyane kanggo nglawan.

Ana AirZone Condor ($ 599; www.airzonerecreation.com), Nanging, sing nduwe "tulang" inflatable "sing ngganti cagak. Bakal nyekel enem, dadi semah gedhe. Bobot 29 paune ing dhuwur, nanging ora realistis kanggo dolan rafting utawa paddling. Dadi salah sawijining pilihan.

Yen ora, aku bakal nempel karo kemah tradisional. Eko wong Equinox ($ 320; www.eurekatent.com) minangka pemain sing nyoba lan bener sing bakal ngrampungake brood; desain apik, tegak, cagak aluminium, apik angin lan hawa tahan. Iku meh 19 kilogram. Equinox dhuwur-enem-inci-dhuwur-inci ora cocog kanggo kahanan sing ana angin gedhe, nanging bisa digunakake kanggo panggunaan telung musim umum. Lan regane akeh - priksa Campmor.com kanggo tawaran supaya luwih apik.

Sing nggumunake, Bedouin 6 anyar ing Desain Sierra mung minangka kompetitif, regane regane, kanthi rega $ 300 (www.sierradesigns.com). Uga turu nem, lan ngresiki vertikal mung luwih saka enem kaki supaya sampeyan ora rumangsa rame. Bobot minangka spartan luwih cilik tinimbang Eureka! model mung luwih saka 17 pon. Layang kasebut uga menehi jangkoan lengkap, saengga iku sawijining kauntungan ing sih.

Pungkasan, Kelite's Pagoda 6 ($ 400; www.kelty.com) nawakake desain profil paling murah sing bakal dadi pilihan anti banyu paling sampeyan, nalika isih turu. Bobot bobote 20 kilogram, nanging isih ana luwih saka telung kilogram saben wong, dadi ora ala-ora becik lan didol. Uga duwe vestibule gedhe kanggo nyimpen sepatu lan asu udan, sing bisa uga gampang digunakke.

Wacan "Sapa bapakmu?" saka Ing njaba's masalah April 2004 kanggo crita sing ngati-ati saka fronting bonding putra-putra.

Tags: Kandhang, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca