20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Davenport Dipilih menyang USSA Koridor Repute
Davenport Dipilih menyang USSA Koridor Repute

Davenport Dipilih menyang USSA Koridor Repute

Chris Davenport, gunung gunung ski sing dadi wong pertama ski ing pucuk gunung ing gunung 14,000 sikil ing setahun, dipilih dadi Ski lan Snowboard Hall of Fame AS tanggal 11 April. Bangsa New Hampshire uga minggah Gunung Everest lan skied Pasuryan Lhotse.

Davenport kridit pandhuan loro volume Lou Dawson menyang patbelas welas ing Colorado amarga menehi inspirasi ing taun 2007 ing upaya kanggo nglangi kabeh taun. Miturut Kiriman Denver, Davenport nemokake buku kasebut sajrone taun anyar ing Universitas Colorado.

"Aku tresna marang buku kasebut," ujare Davenport Kirim. "Ora mung pandhuan kanggo bocah lelas, kalebu ski kanggo kabeh pucuk. Iki pancen durung nate weruh, pandhuan menyang gunung gunung ski. Buku kasebut dadi Alkitab. "

Davenport tuwuh ing Gunung Washington Lembah New Hampshire lan main ski ing Tuckerman's Ravine sadurunge dheweke nonoman. Shane McConkey almarhum nyelehake Davenport menyang trek menyang stardom gunung gunung nalika dheweke diarani Davenport ing taun 1993 lan ngusulake dheweke melu dheweke ing Kejohanan Ekstrem A.S. ing Crested Butte. Saka ing kono, Davenport pindhah menyang ski Mont Blanc lan Matterhorn, menangake rong juara ski ski ekstrem ing jagad, lan entuk medali Winter X Games, saliyane ing puncak Everest lan proyek fourteener.

Ing umur 44 taun, Davenport ujar manawa dheweke isih akeh gas ing tank kasebut. "Aku rumangsa duwe luwih akeh kanggo nindakake ski lan luwih akeh sing diwenehake," ujare Davenport Kirim. "Aku isih enom. Aku pengin dadi Klaus Obermeyer. Aku pengin dadi 95 lan ski Buttermilk saben dina. "

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca