29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Denver Gawe Pinggiran Suburbs
Denver Gawe Pinggiran Suburbs

Denver Gawe Pinggiran Suburbs

Sprawl apa sing kedadeyan kanggo ngembangake kotamadya sing ora ana pendekatan kreatif kanggo kapadhetan lan mobilitas. Nanging saiki, sawetara wong sing ndeleng visi bisa nggawe tekanan kanggo ngindhari tekanan kutha sing akeh lan larang. Los Angeles tikel mudhun jaringan sepur cahya kanggo nyambungake sapisan komunitas sing beda lan ngidini pembangunan ing stasiun transit, bisa ngilangi kebutuhan pusat kutha. Kangge, pangembang ing Austin, Texas, nggawe "kutha kapindho”Sepuluh mil sisih lor Kongres Kidul sing bakal duwe papan kerja bareng, bangunan komersial pertengahan, lan omah.

Ing Denver, ing endi salah sawijining pembaruan kutha sing paling sukses sing ditindakake sajrone setengah abad kepungkur, akeh sing manggen ing utawa cedhak kutha ing tengah kutha nggoleki ing pinggiran desa minangka rute uwal, kanthi harfiah lan finansial. Lan sawetara rencana kutha sing inspirasi sing negesake greenspace, transportasi, wirausaha, lan budaya, patang kutha ing kutha kasebut dadi luwih saka komunitas kamar turu.

Ridge Gandum

Populasi 31,294

Masalah: Umur tuwa lan nolak.

Rencana: Narik kawigaten warga sing luwih enom kanthi mbangun meh 700 unit omah penghasilan tengah, mbatesi dalan liwat distrik bisnis 38th Avenue kanggo nggawe koridor sing rame ing pedestrian, lan mbangun fasilitas wakeboarding.

Tampilan: Luwih saka 30 bisnis anyar dibukak ing 38th Avenue wiwit rencana kasebut diadopsi ing taun 2011, lan kutha ngarep-arep njaga momentum kasebut kanthi ngembangake meh 200 hektar.

Wit-witan Tangan

Pedunung 13,566

Masalah: Kutha pinggiran klasik, Lone Tree duwe populasi sing mandheg ing wayah sore saben wengi nalika buruh mulih menyang komunitas sing luwih akeh urip.

Rencana: Nguripake tanah 2,500 hektar dadi kutha pintar sing bisa mlaku sing nggabungake jaringan serat optik, stasiun pangisian kendharaan listrik, lan infrastruktur sustainable, kabeh dirancang kanthi wutah ing ngarep.

Tampilan: Planner kutha nyana nganti 30.000 warga anyar sajrone telung dekade sabanjure. Kangge, penekanan kanggo njaga tegese kutha bakal menehi pukulan sing luwih dhuwur babagan taman, jalur, lan jalur mancal.

Arvada

Populasi 118,807

Masalah: Nyambungake populasi sing cepet tuwuh ing njobo.

Rencana: Ing taun 1964, para perancang Arvada janji supaya saben penduduk manggon ing jarak sepuluh menit saka taman - tugas sing angel nalika kutha ngarepake tuwuh 16 persen ing sabanjure 12 taun.

Tampilan: Kutha iki udakara 92 persen, ana 86 taman lingkungan lan 152 mil jalur.

Emas

Populasi 20,571

Masalah: Menehi ekonomi sing penting.

Rencana: Narik gelombang gelombang wirausaha anyar kanthi fokus ing layanan kotamadya modern, kalebu data lan infrastruktur komunikasi sing apik, komuter tanpa ati, lan dhukungan kanggo akselerasi bisnis.

Tampilan: Perencanaan kutha wis weruh owah-owahan dramatis ing jaman wirausaha kutha sing wis kepungkur sajrone 15 taun kepungkur, kanthi teknologi, energi, lan pambuka rekreasi ruangan kanthi nelpon omah.

Tags: Denver, Teknologi, sepuh, Artikel Stack, Bandar Paling apik 2018, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca