25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DeChristopher Ora Bisa Nggawe Lukisan Kaadilan Sosial
DeChristopher Ora Bisa Nggawe Lukisan Kaadilan Sosial

DeChristopher Ora Bisa Nggawe Lukisan Kaadilan Sosial

Aktivitas iklim lan tawanan sing nembe diluncurake Tim DeChristopher wis ngetrapake tugas ing gereja Unitarian Salt Lake City sawise Biro Federal Penjara nglarang dheweke saka tumindak keadilan sosial. DeChristopher, sing isih ngenteni ukuman rong taun ing omah separo, ngrancang kerja ing kementerian keadilan sosial gereja. "Pejabat Biro Penjara sing diwawancarai Tim nyatakake ora bakal dililani kerja ing gereja Unitarian amarga ana keadilan sosial lan iki minangka bagean saka tumindak angkara kasebut," ujare Patrick Shea, pengacara DeChristopher. Nanging, dheweke entuk proyek dadi juru tulis ing toko buku sing ora langka. DeChristopher, 31 taun, didakwo nglanggar Federal Reformasi Minyak lan Gas Pewarisan Luar Negeri lan nggawe pratelan palsu kanggo menehi tawaran lelang palsu ing lelang sewa gas lan gas persekutuan ing taun 2008.

Liwat Waca rangkeng-

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca