29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Kelingan DMM Babagan Carabiner
Kelingan DMM Babagan Carabiner

Kelingan DMM Babagan Carabiner

DMM, pabrikan peralatan memanjat metu saka Wales, Inggris, nerbitake kelingan nalika Senin kanggo 15 model kabinèt, tundhuk pemeriksaan visual pangguna (sing bisa ditindakake nututi pandhuane), miturut Rock lan .s.

Ing kabar produk kelingan, sing diterbitake dening DMM, maos: "Ing persentase cilik para tukang lemari, interaksi ing antarane spring coil internal (sing menehi gerbang gerbang nutup) lan puser gapura (komponen sing nyekel musim semi marang awak karma) bisa nyebabake gapura puser mlebu, bisa nyegah gerbang ditutup utawa mekanisme ora ngunci kanthi lengkap. "

Foto saka model karabiner sing kena pengaruh lan pandhuan inspeksi pangguna uga bisa ditemokake ing kabar kelingan produk DMM.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca