29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin cangkang turu-tas mikrofiber?
Apa aku pengin cangkang turu-tas mikrofiber?

Apa aku pengin cangkang turu-tas mikrofiber?

email Email A: Ngomong sampeyan mitra kliwat sing wis kebak, Mike. Lan maca lambe: "Ora ... ora ... udan ... ing Gunung Rainier .... ing wulan Juli." Paling ora asring. Sanajan reputasi udan Washington State, kasunyatan sing prasaja yaiku nalika kahanan garing nganti udakara udakara udakara 15 Juni nganti Oktober 15. Ya, badai aneh bakal disapu - salah siji kena ing pertengahan Juli taun kepungkur lan tahan seminggu - nanging iku pangecualian, dudu aturan kasebut. Ing acara apa wae, badai gedhe uga bakal dadi badai COLD sing gedhe, dadi sampeyan bakal salju salju udakara 10,000 kaki lan ora udan.

Dadi, iki menehi hasil: Salah sawijining, tas mudhun utawa tiron bakal apik. Entuk siji peringkat antara sepuluh lan 20 derajat. Lan sampeyan kudu oke karo bivys mbukak-udhara. Aku rumangsa yen aku nyaranake tas bivy sing entheng, apa nggunakake tas mudhun utawa tiron, mung amarga papan perlindungan tambahan bisa digunakake.

Loro, priksa ramalan cuaca, lan aja isin babagan ngemas kémah yen lagi marginal. Rainier minangka gunung kanthi gaya Alaskan sing gedhe, sing nggawe cuaca dhewe. Lan nalika taruhan yaiku kahanan bakal apik - jelas lan cerah, kanthi angin sing ana ing ndhuwur 12,000 kaki, masalah badai gedhe-gedhe.

Daya kanggo tas tahan sintetis, bener yen serat cendhak kaya cendhak kayata Primaloft mesthine ora tahan suwe yen serat serat dawa kayata Polarguard. Nanging kasunyatane, manufaktur sing apik terus kanggo ngatasi masalah iki. Tas Designs apik banget. Apik kanggo lelungan sampeyan yaiku Lor Kembar ($ 220), tas sing sepuluh tikel.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca