22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Fischer Mung Rancang Piranti Mbalekake Paling Anyar ing wilayah kasebut?
Apa Fischer Mung Rancang Piranti Mbalekake Paling Anyar ing wilayah kasebut?

Apa Fischer Mung Rancang Piranti Mbalekake Paling Anyar ing wilayah kasebut?

email Email A:

Umume pendakian kulit digawe nganggo serat nilon utawa mohair (utawa campuran loro) sing bisa digeser supaya sampeyan bisa ngleyang maju nanging ora geser mundur nalika arep munggah. Iki minangka konstruksi standar sing bisa ditindakake kanthi becik, nanging Fischer mikir bisa nambah desain kasebut. Taun kepungkur, perusahaan kasebut ngeculake Profoil, sing narik serat kanggo plastik plastik sing kuat nganggo sisik iwak daging sapi, padha karo apa sing sampeyan temokake ing dhasar ski lintas lintas negara.

Aku wis nguji kulit iki kanggo wulan kepungkur, lan Axie Navas, editor senior lan editor Pandhuan Buyer ing Ing njaba, wis nduwe dheweke luwih saka setaun. Kita bubar mbandhingake cathetan kanggo dhaptar pro lan kontra teknologi anyar iki.


Pros

1. Ora Sambung Kelembapan

Keuntungan digawe saka poliethelin sing entheng supaya ora nyerep banyu lan bisa entuk bobot kaya kulit tradisional, sanajan sampeyan bakal katon slop teles ing Pasifik Northwest. Dheweke nggawe sawetara produk sing ora umum, kaya Black Diamond Glop Stopper Wax, sing dimaksud kanggo nglindhungi kulit tradisional saka kelembapan.

2. Luwih apik Glide

Fischer negesake kulit kanthi 20 persen luwih apik tinimbang opsi mohair, lan kita setuju. Dheweke luwih cepet ing papan-papan kanthi kontrol tambahan, sampeyan meh aran kaya sampeyan ing skis lintas negara-negara - lan pendakian, utamane ing salju salju. Iki apik banget ing wisata dawa kanthi downhills cendhak sing bakal mbutuhake sampeyan mbusak kulit. Kanthi Profoils, sampeyan bisa kanthi gampang ski mudhun pit cilik.

3. Genggeman sing apik

Timbangan iwak ing skis lintas negara mung mlaku kanthi apik, mula aku ngarepake Profoil supaya cepet ilang genggeman tinimbang kulit tradisional. Ora ngono. Dheweke nyekel kabeh uga padha karo Black Diamond biasa.

4. Kekahanan

Konstruksi plastik lengkap tegese Profoils mesthine luwih tahan lama tinimbang kulit tradisional. Aku digunakake mung sajrone setaun, nanging ora weruh sing ora ana nyandhang. Axie ana ing musim kaping pindho lan wis digunakake luwih saka 50 kaping. Singa isih katon anyar, sanajan lem ing dhasar wis tiwas.


Cons

1. Hard to Pack

Yen sampeyan nyimpen kulit biasa, lem kasebut bisa nempelake lem. Ora kaya Profil. Sampeyan kudu masang lembar plastik ing antarane dhasar supaya aja kelet, yen ora bisa mokal. Nambahi plastik gampang cukup ing parkiran nanging luwih angel ditindakake ana ing dalan sing ana angin gedhe. Sampeyan uga nggunakake wektu lan slows transisi sampeyan.

2. Dheweke Bisa Ngumpul Salju

Profil teka luwih gampang supaya bisa luwih gampang melu lan nyimpen. Nanging bahan kasebut bisa nemplek saka pangkalan skis sampeyan lan ngumpul salju yen sampeyan rajin ngresiki.

3. Dheweke Noisy

Iki gripe cilik, nanging Axie lan aku weruh yen Profoils gampang kaping pindho minangka kulit biasa. Ngalih bebarengan, dheweke ngetokake swara, sing ora biasa, kaya blade sing mandhiri es.

4. Panyimpen

Amarga digawe saka plastik, Profoils ora bisa ngemas uga mitrair mitrair. Dheweke njupuk papan luwih akeh (udakara 13 x 5.75 x 5 inci) lan luwih angel dibuwang menyang bungkus. Iki ora dadi masalah gedhe nalika kulit ing resort, nanging bisa dadi lara ing demo backcountry sing dawa.

5. Rega

The Profoils Aku digunakake (saka Hannibal 100) ngedol $ 226. Kuwi kira-kira $ 50 luwih saka sing mbayar pilihan mohair ndhuwur kaya garis tinggi Black Diamond GlideLite Mohair kulit.


Apa Sampeyan Kudu Nawar?

Profil nggawe kulit dadi luwih cepet lan luwih efisien, saengga luwih becik yen sampeyan nggawe akeh mil lan ngangkut akeh log ing backcountry. Ing sisih liya, yen sampeyan utamane kulit sadurunge kerja utawa kudu menehi paku kanthi cepet, tancep ing desain tradisional. Pungkasane, kita ngarepake Fischer terus ngapiki desain Profoil. Kanthi sawetara pangaturan, kita bisa ndeleng kulit dadi kulit siji-kulit.

Tags: Skot Backcountry, Takon Artikel Ahli, Gear Guy, Gear

Share Karo Kanca-Kanca