22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Do-It-All Sarung Tangan sing Nggawe Suria, Rocks, lan Iklim
Do-It-All Sarung Tangan sing Nggawe Suria, Rocks, lan Iklim

Do-It-All Sarung Tangan sing Nggawe Suria, Rocks, lan Iklim

Minangka Easterner asli (lan, mbok menawa, dadi rong puluh perkara), aku butuh pirang-pirang taun lan pirang-pirang perjalanan backpacking kanggo ngormati intensitas srengenge ing Kulon. Wiwit pisanan pindhah menyang negara iki limalas taun kepungkur, ana siji tren definitif ing sistem sandhanganku: Tampilake kulit sing kurang.

Pungkasan musim panas, aku njupuk langkah liyane ing arah iki, kanthi eksprimen karo Sarung tangan Glacier Ascension Bay Sun ($ 23, 1,2 oz) ing salima dina yo-yo Pfiffner Traverse, yaiku rute 75 mil dhuwur ing Front Front Colorado sing mlaku antarane 10,000- lan 12,000 kaki, asring ana ing ndhuwur treeline lan / utawa ana ing Divide Continental. Ing tembung liyane, bakal gampang dicabut.

Napa Sampeyan Kudu Tuku Telpon Munggah Sarung tangan Glacier

Saiki aku nganggep sarung tangan srengenge minangka bagean penting ing kitku nalika tas ransel ing Kulon - pancen regane kemeja lengan panjang lan a kupluk dorky kanthi tutup kuping lan gulu.

Sarung tangan Ascension Bay Sun bisa digunakake kaya sing ditrapake: dheweke ngeculake pucuk tangan lan umume driji saka jam srengenge langsung. Nanging aku nemokake manawa uga duwe keuntungan liyane. Dheweke uga nglindhungi tangane saka:

  • Watu sing landhep, nalika scrambling;
  • Tetanduran sing nggores, nalika grumbulan;
  • Trekking kutub genggaman, sing biasane nyebabake lepuh utawa panel telpon rawan; lan,
  • Enjing lan suhu hawa atos.

Diwenehi tunjangan liyane, aku mikir bakal migunani kanggo lelungan kanthi rute jarak luar biasa lan bisa uga kanggo backpacker sing nggunakake kutub trekking. Dheweke ora nyepetake panas lan kelembapan kaya sing saya wedi, mula aku rumangsa isih praktis praktis ing iklim sing luwih anget lan lembab.

Cons

Saran utama kanggo perbaikan yaiku sarung tangan Ascension Bay Sun dirawat, yaiku pertahanan marang lemut lan laler ireng. Musim bug cukup entheng ing Front Front ing Colorado, dadi iki ora dadi masalah ing Pfiffner, nanging bakal dadi, ujar, Rute Basin Kings Canyon High ing wulan Juli. Pangobatan DIY kaya Serangga Serangga Premium saka Sawyer Products bisa digunakake, nanging kurang tahan ing cuci tinimbang pabrik.

Apike aku liyane: nglereni driji poliester kanggo nyegah bali tanpa nambah garis hem sing gedhe banget. (Sedhih, aku kelangan sarung tangan ing Eropa sajrone UTMB, dadi ora ngerti manawa jumlah cilik sing nyemprotake sing bakal dadi masalah sing luwih gedhe.)

Produk Spek

Aku ndelok sawetara model sarung tangan srengenge sadurunge mapan ing Ascension Bay, sing paling penting yaiku:

  • Ndhuwur poliester / Lycra, kanggo keselesaan kulit sabanjure lan kebolehtelapan udara sing dhuwur;
  • Driji nglereni driji, kanggo ketangkasan;
  • Sawit kulit sintetik, kanggo kekiatan.

Toko Ascension Bay Sun Gloves $ 23, nanging aku bisa nemokake ing Amazon kanggo mung $ 13. Wahoo!

Bunder kurungan ukuran 8-1 / 4 inci, mula aku ukurane ukuran ukuran cithakan ukuran Glacier Glove, sing wis dak lebokake ing ngisor iki. Dheweke ora pas banget, nanging ora kesusu, lan aku luwih seneng nggolek aliran udara sing ekstra.

Tuku Saiki

Tags: Sarung Tangan, Ultrarunning, Hiking lan Backpacking, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca