22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Deer Valley Tuku Solitude Mountain Lodge
Deer Valley Tuku Solitude Mountain Lodge

Deer Valley Tuku Solitude Mountain Lodge

Konsolidasi resort Utah terus karo woro-woro anyar manawa Deer Valley wis tuku Solitude Mountain Resort kanthi jumlah sing durung diwartakake. Disualekno teka mung sawetara minggu sawise kabar yen industri abot Vail Resorts tuku Park City Mountain Resort.

Deer Valley bakal njupuk operasi ing wulan Mei ing cedhak Solitude, sing ana ing Big Cottonwood Canyon, udakara 45 menit. Miturut siaran pers, Deer Valley ngrancang nggawe wektu kanggo ngerteni apa, yen ana owah-owahan utama sing bisa ditindakake menyang Solitude. Deer Valley mung salah siji saka telung resor sing ditinggalake ing negara kasebut sing ora ngidini papan salju, nanging wis jelas yen ngupayakake terus ngidini papan salju ing Solitude, regane, kulawarga sing ramah, lan turu desa cilik lereng, terrain nyengsemaken, lan reputasi sing apik kanggo lereng sing ora ana.

Disualekno mung bakal nambah kemungkinan Salah Wasatch, rencana kontroversial kanggo nyawiji pitung resort ing Pegunungan Wasatch caket ing Salt Lake City, bakal digawe manawa mung loro pamilik saiki bakal ngetrapake papat saka 7 pusat resensi sing ana gandhengane, lan Deer Valley wis nate nyengkuyung dhukungan kasebut.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca