20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Treadmills Kélangan Utawa?
Apa Treadmills Kélangan Utawa?

Apa Treadmills Kélangan Utawa?

email Email A:

Sampeyan bisa uga ora kuwatir babagan iki. Mangkene sababe:

Sepatu olahraga sing cushioned entuk mumbul saka midsoles sing biasane digawe karo EVA, yaiku jinis busa kélangan udhara kanthi nggunakake bola-bali, nyuda kemampuan cushioning.

Treadmills, ing sisih liya, duwe sistem bantal sing ana ing sangisore sabuk lan dek - yaiku bagean tihang slide sabuk - sing mbantu nyerep kejut. Sawetara manufaktur nggunakake sumber kanggo nggawe bantal kasebut, nanging sing paling akeh nggunakake karet awet, meh kaya karet sing digunakake ing loker mobil.

Kita mriksa karo Greg Law, direktur teknik kanggo Ikon Kesehatan lan Kesehatan, perusahaan ing ngisor iki merek treadmill populer FreeMotion, NordicTrack, lan ProForm. "Sistem bantalan iki bakal tahan kanggo urip produk kajaba ora ana kekurangan manufaktur," ujare Hukum. Umur umure tithik normal yaiku 10 nganti 15 taun, sing biasane pamilik dagang nganti.

Lan ana alasan sing apik kanggo nganyari. Konstruksi sistem bantalan beda-beda ing antarane manufaktur lan wis suwe saya suwe. Umume treadmills modern duwe bantalan variabel, tegese ana panyerepan kejut menyang ngarep mesin, ing endi sikil nemplek, ing mburi, ing endi sikil nyurung. Pabrikan peralatan olahraga Prof negesake manawa sistem bantal treadmill paling anyar bisa nyuda pengaruh nganti 33 persen, dibandhingake mlaku ing dalan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca