22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin kemah papat musim kanggo Cascades Utara ing wulan Juni?
Apa aku pengin kemah papat musim kanggo Cascades Utara ing wulan Juni?

Apa aku pengin kemah papat musim kanggo Cascades Utara ing wulan Juni?

email Email A:Condor North Face, sing adol nalika akhir taun 1990an udakara udakara $ 350, manawa katon kaya aku iki temenan dadi tendha patang musim, mula aku rumangsa rada kuwatir yen ujar sampeyan wis sinau liya. Ing konfigurasi asli Condor minangka versi luwih apik saka Peregrine telung musim, tegese utamane kurang luwih ing jero kanopi.

Ing acara apa wae, aku ora percaya yen ora cukup kanggo perjalanan Cascades Utara ing wulan Juni. Sejatine, cuaca wis apes. Nyuwun sewu, nanging sanajan 75 derajat lan srengenge ing Seattle nalika nulis iki, wulan Juni minangka wulan sing ora kaya musim panas ing bagean kasebut. Musim panas diwiwiti 5 Juli, kaya kerja jam. Nanging, ora bisa uga cara sing adhem. Sanajan sampeyan menek ing gunung Baker, sampeyan ora bakal kemah luwih saka 7.000 kaki, mulane malah tenda telung musim bakal cukup. Lan apa wae kemah cukup anti udan kanggo tujuan sampeyan.

Aku ora ragu yen TNF bisa menehi salinan pandhuane Kondukor, sanajan sampeyan duwe persiyapan wis ditemtokake, dheweke ora bakal nambah akeh. Telpon Jaminan Waranti ing (800) 447-2333.

Nglampahi wektu saiki kanggo metu saka tenda, nyiyapake, lan priksa manawa kabeh ana kanthi apik. Ayo metu udhara kanthi bisa, bisa uga kena pengaruh cendhek. Yen parah, mula prekara liya. Priksa manawa kabeh cagak iku kanthi apik, ora ana bunder sing gedhe, sing elastis ngepetake maneh. Yen sampeyan duwe patok gaya kawat sing cekap, golek totoan salju - luwih bisa digunakake ing salju salju. Lan cokote rong plastik plastik patang-mil ing toko perangkat keras lan banjur tapelake tungku lemah sing sithik tinimbang sikil sikil kémah.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca