22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nindakake ing Jalan Raya
Nindakake ing Jalan Raya

Nindakake ing Jalan Raya

HEADS lan »Apa sing bisa ditindakake kanggo Lance kudu bisa digunakake kanggo sampeyan. (1) HELISET ATMOS GIRO ($ 190) bobote mung 8,5 ons; serat-serat karbon tetep dadi bom. PEARL IZUMI uga nggunakake serat karbon ing tlapak ultrastiff saka (2) VIPER ROAD SHOES ($ 190), sing nawakake sistem lacing Spectra kanggo pas mlebu. Kain spart Polartec alus, campuran Lycra-lan-poliester, ngidini (3) SHORTS TORQUE SHORTS ($ 79) GOLITE lan ndadekake pungkasan. Numpak corak kadhemen kanthi gaya (4) EXPL STRETCH VIPER JACKET ($ 115) SUGOI. Kain sawijining ditenun ngalangi unsur-unsur durung ambegan kaya bolong sithik. Wanita ora kudu ngorbanake busana kanggo fungsi. (5) TANPA PROSISION CYCLING PRO RACER SKORT ($ 80) ndhelikake kathok cendhak ing miniskirt poliester polyester. Cocog karo (6) WHISL VEST PEARL IZUMI ($ 60), sing ngalangi angin lan ngeculake panas liwat panel bolong gedhe. (7) SUNGLASSES REFLEX JULBO ($ 89) kalebu papat pasang lensa - pilihan cukup kanggo cahya apa wae.GEAROTICA »Sampurna kanggo kacang-kacangan abad lan but sensitif, bolong (8) SADDLECO FLOW SADDLE ($ 130) menehi ambegan, ngegetake, lan nyepetake balung sampeyan. Ing jagad Wi-Fi, sapa sing butuh kabel? Jaringan elektronik (9) MAVIC WINTECH COMPUTER ($ 140) menehi sensor kacepetan-didhelikake ing mburi pengungkiran cepet rodha ngarep lan monitor monitor pedal-cadence. Kunci U-abot banget kanggo nitih luwih dawa. Ketik (10) KRYPTOGRIP KRYPTONITE ($ 26). Copot loro lan setengah kaki kabel baja kanthi stainless steel saka kanthong ukuran lan kanthong sepeda menyang apa wae sing berguna.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca