25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin boots anyar kanggo mandheg lemu?
Apa aku pengin boots anyar kanggo mandheg lemu?

Apa aku pengin boots anyar kanggo mandheg lemu?

email Email A:Ya, sepatu kasebut kudu dipotong kanthi becik, mula dakkira yen sampeyan macet karo masalah-paling ora saiki.

Aku pitakon pitakon pisanan iki yaiku: Apa sampeyan duwe ngerti babagan apa nyebabake lepuh? Yaiku, apa meksa ing tumit, utawa gesekan sing disebabake dening kakehan sing saya gedhe? Yen mantan, bisa uga duwe jotosan kobbler sing apik kanggo tumit boot metu kulit cilik bisa dibentuk maneh, lan bisa uga sampeyan bisa entuk ukuran setengah saka tumit. Yen ora, boot iku cilik banget lan sampeyan kudu ngganti nganggo pasangan sing luwih gedhe setengah ukuran.

Yen gesekan saka slippage kayane dadi culik, mula bisa uga gampang ditangani. Kanggo wiwitan, ganti insole saham kanthi sepasang Superfeet ($ 29) kanggo boots volume kanthi dhuwur. Iki ngrusak ruang sing cukup, lan bisa ngilangi geser tumit. Superfeet uga nggawe sikil sikil "adat" sing adol regane $ 85. Iki mbutuhake trip menyang pedagang Supefeet sing bisa nindakake karya sing pas (REI iku siji). Maneka sisipan tumit uga kasedhiya kanggo rendhem sawetara kamar ing tumit. Yen boots sampeyan minangka salah sawijining model sing ora biasa nganggo lapisan kulit, kobob bisa nambahi lapisan kulit. Yen ora, ya aku kelingan dina-dina nalika katon kaya NO boots pas, lan aku mesthi nindakake taping prophylactic karo tape adesif.

Dene kanggo boot sing luwih pas, aku ora bisa mangsuli. Tecnicas umume duwe pas "netral", tegese ora cenderung volume utawa volume volume. Dadi, sampeyan kudu ngerti arah endi sing dikepengini karo sikil sampeyan, lan golek boots sing bisa mlaku. Iki tegese bakal nemokake toko kanthi akeh boots, njaluk paling cocog ing toko, lan nggunakake wektu kanggo nyoba macem-macem model kanthi macem-macem ukuran.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca