22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Trek Database Nambah Driver-on-Cyclist Sengit
Trek Database Nambah Driver-on-Cyclist Sengit

Trek Database Nambah Driver-on-Cyclist Sengit

Cyclist Ernest Ezis, bosen ngrungokake pembalap sembrono lan agresif sing nggawe cyclists kanthi cilaka, nggawe database online kanggo nglaporake lan nglacak kedadeyan kaya ngono. Iku disebut Nutup Database Database, lan menehi cyclists minangka cara kanggo berjuang ing dalan sing padha kanthi adil.

Nalika penunggang ngalami panggilan sing cedhak utawa ngrungokake kutukan ngejak dheweke saka jendela mobil, dheweke bisa nglaporake lan geotag kedadeyan kasebut ing database. Miturut Bicycle, nalika nglaporake sawijining prekara, siklus kudu nyedhiyakake lokasi, wektu, nomer plate lisensi, rincian mobil, lan ukuran tingkat bebaya. Sawise laporan diajukake, Close Call bakal ngelingake anggota ing radius 60-mil, yen kedadeyane uga mbukak driver.

Ezis ngrancang Tutup Telpon saka "pengalaman pahit," dheweke wrote ing kirim Web. Dheweke pindhah menyang Boulder, Colorado, ing taun 2012 lan nembe nyoba kanggo driver driver truk mbuwang dinuga mateni siklik umur 73 taun kanthi narik truk menyang jalur siklus. Ketoke, supir kasebut duwe sejarah nyathet dalan nesu marang para penunggang. Kasunyatan manawa tumindak agresi sing bola-bali nyebabake mateni siklus nyebabake Ezis miwiti database.

Minangka lapuran laporan, Ezis ngarepake database kasebut bakal nuduhake pola-pola motor sing dibenci dening pembalap. "Catalogake agresi lan nyathet permusuhan marang siklik nyedhiyakake informasi penting kanggo para penunggang basikal, polisi lokal, lan penuntut," ujare Ezis. "Yen driver masalah wis dikenal, situs iki bakal ngubungi polisi ing ngendi kedadeyan kasebut kedadeyan supaya bisa campur tangan sadurunge kedadeyan tragedi liyane. Yen pembalap sing padha uga cilaka cyclist ing tanggal mengko, informasi ing laporan kedadeyan kasebut bakal mbantu njamin keadilan diladeni. "

Bicycle nglaporake yen database kasebut kudu digunakake mung kanggo nglaporake insiden sing sengaja agresif, lan menehi saran manawa para penunggang basikal menehi mupangate keraguan marang pembalap sing ora peduli utawa ora ngerti utawa nggawe kesalahan sing jujur.

Para penunggang cyclists bisa mlebu ing situs kasebut kanthi akun Strava utawa nggawe profil Tutup Telpon Database khusus. Pangguna ora isin babagan ngeweruhi driver. Nganti saiki, peta ing situs kasebut nuduhake insiden sing direkam ing Amerika Serikat, Kanada, Jepang, Malaysia, Australia, New Zealand, Brazil, Afrika Kidul, lan sawetara negara Eropa.

"Ora ana sing ngatasi masalah iki kanggo kita," nyerat Ezis. "Kita kudu nindakake dhewe."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca